ΤΟΠΙΚΑ

«Αλλαγή φρουράς» στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών [photos]

αλλαγή-φρουράς-στην-32η-ταξιαρχία-πεζ-591904

«Αλλαγή φρουράς» σήμερα το πρωί στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο στρατόπεδο “Γεωργούλα”.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής διοικήσεως της 32 ΤΑΞ ΠΖΝ από τον υποστράτηγο Ευάγγελο Παπαδόπουλο στον Ταξίαρχο Παναγιώτη Κορδούλη, στο Στρδο «Σχη (ΠΖ) Γεωργούλα Ν», πραγματοποιήθηκε στις 9,.30 το πρωί, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εκπροσώπων φορέων, συλλόγων και ενώσεων του Νομού.

Ο απερχόμενος Διοικητής, υποστράτηγος Ευάγγελος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι παραδίδει μία στιβαρή Ταξιαρχία, ενώ αναφορικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας είπε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλια σχετικά με επιχειρησιακά ζητήματα.

Ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης από την πλευρά του τόνισε πως χωρίς άδεια από την Υπηρεσία του δεν μπορεί να αναφερθεί σε θέματα του υπουργείου Αμυνας.

Από αριστερά: Ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης και ο υποστράτηγος Ευάγγελος Παπαδόπουλος

Να σημειωθεί επίσης, ότι σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί στο Α/Δ Στεφανοβικείου (στρατόπεδο «ΥΠΟΛΓΟΥ (ΠΒ) Περισσάκη Γ.») θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής διοίκησης της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου