ΤΟΠΙΚΑ

Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

καταπλακώθηκε-από-τρακτέρ-445106

 

 

Καταπλακωμένος από γεωργικό ελκυστήρα, ώρες μετά τον τραγικό θάνατό του, εντοπίστηκε χθες στις οκτώ το πρωί 46χρονος από τη Ν. Αγχίαλο. Οι εργασίες που εκτελούσε στον περίβολο χώρο της ελαιουργικής βιοτεχνίας του, διεκόπησαν φρικτά για τον άτυχο άντρα. Το τεράστιο τρακτέρ που χειριζόταν τον παρέσυρε μέσα στο χαντάκι για την απόθεση αποβλήτων της μονάδας.

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός πρώην εργαζόμενος επί πολλές δεκαετίες στο Συνεταιρισμό «Δήμητρα», έχασε τη ζωή του σε ένα χώρο, στον οποίο πριν ένα χρόνο περίπου είχε βάλει το δικό του προσωπικό επαγγελματικό στοίχημα: μία μεγάλη μονάδα τυποποίησης ελαιουργικών προϊόντων.

Ετοιμαζόταν για την επέκταση της επιχείρησής του, δουλεύοντας νυχθημερόν. Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας της, μετά τη συνταξιοδότησή του από τη «Δήμητρα» -εργάζονταν στο Συνεταιρισμό από πολύ μικρή ηλικία- στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Προετοιμάζονταν για την επέκταση, ενόψει της επόμενης σαιζόν το φθινόπωρο. Όμως, το όνειρό του έμελλε δυστυχώς να έχει άδοξο τέλος…

Πρόκειται για τον Αντώνη Μαραγκόπουλο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός κάτω από το τρακτέρ που χειρίζονταν το προηγούμενο απόγευμα. Το σκηνικό της τραγωδίας αντίκρισε το πρωί η σύζυγός του, όταν μετέβη στο χώρο της βιοτεχνίας ανήσυχη, καθώς δεν στάθηκε δυνατό να επικοινωνήσει με τον 46χρονο.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκε στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης. Ο 46χρονος δούλευε στον περιφραγμένο περιβάλλοντα χώρο της βιοτεχνικής μονάδας τυποποίησης και συσκευασίας ελαιουργικών προϊόντων, στη Ν. Αγχίαλο, μεταφέροντας με γεωργικό ελκυστήρα τον ελαιοπυρήνα στο χαντάκι απόθεσης αποβλήτων.

Προσπαθώντας να πετάξει τα απόβλητα, το ογκώδες όχημα ακολούθησε κατηφορική πορεία στο χαντάκι. Ο άτυχος άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και στάθηκε αδύνατο να το συγκρατήσει.

Το τρακτέρ γύρισε, παρασύροντας τον χειριστή του που έπεσε στο έδαφος. Το τραγικό τέλος γράφτηκε όταν το τρακτέρ καταπλάκωσε τον 46χρονο.

Τα τραύματα που υπέστη ήταν μοιραία για τη ζωή του. Παρέμεινε όλο το βράδυ στο ίδιο σημείο, αφού κανένας δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε ότι το βράδυ οι οικείοι του δεν τον αναζήτησαν, καθώς ο 46χρονος συνήθιζε αρκετές φορές τελευταία να δουλεύει σε 24ωρη βάση και να κοιμάται στο χώρο της βιοτεχνίας, ώστε να ξαναπιάσει εργασία νωρίς το πρωί.

Το επόμενο πρωινό, η τραγωδία αποκαλύφθηκε. Τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα προς τον 46χρονο από τη σύζυγό του δεν είχαν καμία απόκριση. Έσπευσε στη βιοτεχνία με την υποψία ότι κάτι κακό συνέβη, τον αναζήτησε και υπέστη σοκ στη θέα του καταπλακωμένου άψυχου σώματος του συζύγου της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικά οχήματα, καθώς και ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ ερευνάται η άδεια κυκλοφορίας για τον γεωργικό ελκυστήρα, αλλά και εάν ο 46χρονος κατείχε δίπλωμα για το χειρισμό του μηχανήματος.

Η κηδεία του Αντώνη Μαραγκόπουλου θα γίνει σήμερα, στις 4μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου. Ο 46χρονος κατέλειπε τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου