ΤΟΠΙΚΑ

Εσπασαν αυτοκίνητα για λίγα ευρώ!

εσπασαν-αυτοκίνητα-για-λίγα-ευρώ-445171

«Εισβολή» αγνώστων στην συνοικία του Νέο Δέλτα. Άνοιξαν αυτοκίνητα για λίγα λεπτά του ευρώ. Ανάστατη ολόκληρη η περιοχή με τους κατοίκους να ζητούν να ληφθούν έκτακτα μέτρα αστυνόμευσης καθώς φοβούνται νέες επιθέσεις.

Οι άγνωστοι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι πιθανότατα ξημερώματα Τρίτης. Άνοιξαν τέσσερα αυτοκίνητα, με λοστούς, έσπασαν παμπρίζ και πόρτες για να αρπάξουν τελικά ελάχιστα λεπτά του ευρώ!! Με το πρώτο φώς της ημέρας οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων διαπίστωσαν την δολιοφθορά και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Νωρίς το πρωί μάλιστα τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Βόλου προκειμένου η σήμανση να προχωρήσει στον έλεγχο αποτυπωμάτων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα και με τους Αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο, οι δράστες στην προσπάθειά τους να αρπάξουν προφανώς χρήματα, «χτύπησαν» με μανία τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα, η ζημιά που προκάλεσαν να είναι πολύ μεγαλύτερη από την «λεία» τους.

Σε κατάσταση πανικού και οργής οι ιδιοκτήτες των ΙΧ έξω από την Ασφάλεια Βόλου κατά τη διάρκεια της σήμανσης, κατέγραφαν τις απώλειες.

« Δεν υπήρχαν χρήματα μέσα στο αυτοκίνητο παρά μόνο ελάχιστα ψιλά. Δεν έκλεψαν ούτε κάρτες, ούτε ασφαλιστήρια, ούτε άλλο τίποτα» επισήμανε στον «Τ», ο Ε. Π, κάτοικος της περιοχής που το αυτοκίνητό του δεν γλύτωσε από τη μανία των αγνώστων, που με λοστό παραβίασαν την πόρτα του συνοδηγού, έσπασαν το τζάμι για να έχουν πρόσβαση.

Έντονα προβληματισμένη και η Ο.Κ επίσης ιδιοκτήτρια ΙΧ που βρέθηκε στο στόχαστρο των αγνώστων δραστών και μόλις νωρίς το πρωί διαπίστωσε τις φθορές και απευθύνθηκε στην Αστυνομία Βόλου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες έδρασαν προφανώς πολύ γρήγορα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Κανείς από τους κατοίκους της περιοχής δεν άκουσε κανένα θόρυβο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το σημείο που «χτύπησαν» οι επίδοξοι διαρρήκτες, είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένο.

Οι κάτοικοι της περιοχής που ενημερώθηκαν από το πρωί χθες είναι ανάστατοι καθώς το συγκεκριμένο συμβάν, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλα γεγονότα που σημειώνονται στη συγκεκριμένη συνοικία και καθιστούν πλέον επιτακτική την ανάγκη εντατικοποίησης της αστυνόμευσης. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Βόλου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου