ΤΟΠΙΚΑ

Γυναικοκρατία… στο εκθεσιακό κέντρο Βόλου

γυναικοκρατία-στο-εκθεσιακό-κέντρο-596070

Εκδήλωση για τη «Γιορτή της Γυναίκας» διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου με τριαντάφυλλα, ποτό, μουσική και χορό

Εκατοντάδες γυναίκες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο του Δήμου Βόλου και του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, κατακλύζοντας με την παρουσία τους το Εκθεσιακό Κέντρο, όπου πραγματοποιήθηκε γιορτή με αφορμή τη σημερινή «Ημέρα της Γυναίκας».

Σε όλες τις γυναίκες προσφέρθηκαν κόκκινα τριαντάφυλλα ενώ η γιορτή περιελάμβανε ποτό, μουσική και χορό.

«Είναι μία εκδήλωση της δημοτικής αρχής για να τιμήσουμε τη γυναίκα. Θεωρώ τη γυναίκα ένα ξεχωριστό πλάσμα, χωρίς την παρουσία της οποίας, ο άντρας δεν έχει λόγο ύπαρξης. Μας ομορφαίνουν τη ζωή», ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου σε δηλώσεις του.

Μπαίνοντας στη μεγάλη αίθουσα του εκθεσιακού, εκατοντάδες γυναίκες επεφύλαξαν στον δήμαρχο θερμή υποδοχή με χειροκροτήματα. Ο κ. Μπέος ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε κάθε τραπέζι ενώ στον χαιρετισμό του επανέλαβε τη σημασία της γυναίκας στη ζωή ενός άντρα. «Χρόνια πολλά σε όλες. Θέλω να σας ευχηθώ υγεία και οικογενειακή ευτυχία και να σας πω ότι είμαστε δίπλα σας ως δήμος προσπαθώντας για το καλύτερο», ανέφερε και απηύθυνε προσκλητήριο και για τη γιορτή για την Καθαρά Δευτέρα και το τραπέζι που θα στηθεί με σαρακοστιανά στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου και επίσημο προσκεκλημένο τον Λευτέρη Πανταζή.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Αγίου Βασιλείου, Τριαντάφυλλος Φαλαγκάρης, ο οποίος απήγγειλε ένα ποίημα που έγραψε ο ίδιος- ύμνο για τη γυναίκα ευχόμενος και του χρόνου να βρίσκεται ανάμεσά τους σε μία αντίστοιχη γιορτή.

Ο κ. Μπέος δεν αρνήθηκε να χορέψει μαζί με γυναίκες όταν το κέφι άναψε και παράλληλα άκουσε τα προβλήματα και τα αιτήματά τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου