ΤΟΠΙΚΑ

Εκοψε την πίτα του το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

εκοψε-την-πίτα-του-το-ιιεκ-δήμου-βόλου-597146

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου παρουσία της προέδρου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Σοφίας Χάλαρη, του αντιπροέδρου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Γ. Σουίπα, του αντιδημάρχου Χ. Στεφόπουλου, του μέλους του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Π. Λούτσου, των σπουδαστών, των εκπαιδευτών και του προσωπικού του Ι.Ι.Ε.Κ.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής ευχήθηκαν στους σπουδαστές καλή και δημιουργική χρονιά, καλή πορεία στην κατάρτισή τους και σε όσους ετοιμάζονται να αποφοιτήσουν καλή σταδιοδρομία και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση.

Οι σπουδαστές και το προσωπικό συμμετείχαν σε ονομαστική κλήρωση για το τυχερό φλουρί. Για μεν τους σπουδαστές το τυχερό φλουρί κέρδισε ο σπουδαστής της ειδικότητας αρτοποιός – ζαχαροπλαστικής Θεόδωρος Βουτσίνος, ενώ για το προσωπικό η εκπαιδεύτρια της ειδικότητας του ενδυματολόγου Βάια Κρομμύδα. Και τα δύο δώρα ήταν ευγενική χορηγία των υπευθύνων του καταστήματος Lysis Κανατούλας.

Τα τμήματα της ειδικότητας ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν με τους εκπαιδευτές τους Κ. Μπούρχα και Π. Στεργιάδη τις πίτες, που κατά κοινή ομολογία ήταν πεντανόστιμες και άριστα διακοσμημένες.

Την κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε η ειδικότητα της φωτογραφίας με τον εκπαιδευτή του τμήματος Λ. Μουρτζούκο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου