Στόχος διαρρηκτών το φαρμακείο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-07, 16:28:12
Στόχος διαρρηκτών το φαρμακείο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων

Ερευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

 

Το φαρμακείο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων έκλεψε αθεόφοβος προχθές το βράδυ. Ο υπεύθυνος των εθελοντών Βασίλης Ηλιόπουλος ενημέρωσε ότι άγνωστος δράστης έκλεψε διάφορα αντικείμενα από το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή του Αγίου Αντώνιου μαζί και το φαρμακείο.

Χθες το βράδυ που πήγε στο αυτοκίνητό του διαπίστωσε ότι τα ντουλάπια ήταν ανοιγμένα, τα πράγματά του ανακατεμένα, αλλά το χειρότερο απ’ όλα ήταν η απουσία του φαρμακείου.

«Πρόκειται για το βασικό μας εργαλείο σε όλες τις επιχειρήσεις μας και δεν υπάρχει δυνατότητα για άμεση αντικατάσταση», εξήγησε ο ίδιος.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων παρακαλεί να έχουμε όλοι τον νου μας μήπως δούμε κάτι που σχετίζεται με την κλοπή.

Επισημαίνεται ότι η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή σε όλες τις επιχειρήσεις όταν της ζητείται βοήθεια από τις αστυνομικές αρχές και τους κατοίκους του Βόλου και της Μαγνησίας.

Συνδράμει σε όλα τα περιστατικά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου όταν απαιτείται συνδρομή.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων είναι ιδιαίτερα γνωστή στον Βόλο και τη Μαγνησία για την εθελοντική προσφορά της.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=