ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύονται τα μαθηματικά μυαλά

βραβεύονται-τα-μαθηματικά-μυαλά-597295

Την επόμενη Κυριακή 17 Μαρτίου στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» – Θα προηγηθεί ομιλία του Βασίλη Κάλφα

Τους επιτυχόντες μαθητές στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύει το τοπικό παράρτημα σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο «Κορδάτος», στον Βόλο.

Θα βραβευθούν όλοι οι μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και για τις τρεις φάσεις του διαγωνισμού «Θαλής», «Ευκλείδης» και Αρχιμήδης», όπως και οι μαθητές του τοπικού διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν τόσο στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Ο Θαλής», όσο και στη δεύτερη «Ο Ευκλείδης». Την εκδήλωση της τελετής απονομής θα προσφωνήσει ο κ. Βασίλης Κάλφας καθηγητής Φιλοσοφίας του Α.Π.Θ., ο οποίος θα απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό στους βραβευόμενους μαθητές.

Θα προηγηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ομιλία του καθηγητή Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Βασίλη Κάλφα με θέμα «Ο Κόσμος του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη», που διοργανώνει το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η διοικούσα επιτροπή της ΕΜΕ Μαγνησίας «ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ιδιαιτέρως την κ. Ιωάννα Λαλιώτου για τη συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου