ΤΟΠΙΚΑ

Του βγήκαν …ξινά τα άσεμνα μηνύματα στην πρώην του

του-βγήκαν-ξινά-τα-άσεμνα-μηνύματα-στ-597521

Ο 32χρονος, που έκανε κόλαση τη ζωή της 37χρονης, αντιμετωπίζει σειρά αδικημάτων

Ποινική δίωξη για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, απειλή και εξύβριση κατ’ εξακολούθηση και συκοφαντική δυσφήμηση άσκησε χθες η Εισαγγελία Βόλου στον 32χρονο Βολιώτη, που έκανε κόλαση τη ζωή της πρώην συντρόφου του, μίας 37χρονης Βολιώτισσας, επειδή είχε χωρίσει μαζί της εδώ και ένα μήνα και δεν μπορούσε να το αντέξει.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί προχθές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μετά από καταγγελία της 37χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να ανέγραψε κείμενο με άσεμνο περιεχόμενο στην είσοδο της πολυκατοικίας της πρώην του, να δημιούργησε στο όνομά της τρία ψεύτικα προφίλ μέσω των οποίων έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο σε φιλικά της πρόσωπα και να έστελνε μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της παθούσας με απειλητικό περιεχόμενο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου οδήγησαν χθες τον 32χρονο στην Εισαγγελία Βόλου, όπου ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις πράξεις του και να παραδέχτηκε μόνο τα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της παθούσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπόρεσε να δώσει καμία απολύτως εξήγηση για τις πράξεις του, καθώς το μόνο που είπε ήταν ότι ανέπτυξε αυτή τη συμπεριφορά προκειμένου να προστατέψει το παιδί της πρώην συντρόφου του.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Επισημαίνεται ότι η υπόθεση ήρθε σε γνώση των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών μετά από καταγγελία της παθούσας, η οποία πλέον είχε φτάσει στο σημείο ντρέπεται να κυκλοφορήσει έξω από το σπίτι της.

Ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίο είχε μοιραστεί τόσες στιγμές, είχε φτάσει στο σημείο να αναγράψει στην είσοδο της πολυκατοικίας της κείμενο με προσβλητικό περιεχόμενο, ώστε να μπορούν να το διαβάζουν όλοι οι ένοικοι, να γνωρίζουν σε ποιον αφορά, σε ποιο διαμέρισμα μένει, τι κινητό τηλέφωνο έχει, παράλληλα με το ερωτικό κάλεσμα που έκανε.

Η οργή και η αγανάκτηση της γυναίκας ξεχείλισαν. Τα μηνύματα με το άσεμνο περιεχόμενο είχαν φθάσει σε όλα τα φιλικά της πρόσωπα, ενώ πλέον την κοιτούσαν περίεργα και όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Αγανακτισμένη απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ζήτησε βοήθεια.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου