ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή ο 40χρονος Βολιώτης πα-τέρας

στη-φυλακή-ο-40χρονος-βολιώτης-πα-τέρας-598130

Προφυλακίστηκε ο 40χρονος για τις ασελγείς πράξεις στην κόρη του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος αλλοδαπός κάτοικος νησιού των Β. Σποράδων, που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην ανήλικη κόρη του.

Συνοδεία αστυνομικών ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται, όμως έπεσε σε αντιφάσεις.

Ο 40χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της 36χρονης συζύγου του, επίσης αλλοδαπής, ότι θώπευσε την ανήλικη κόρη του πάνω από τα ρούχα και άφησε ίχνη του βιολογικού του υλικού στις πιτζάμες του παιδιού.

Την περασμένη Δευτέρα η Εισαγγελία Βόλου είχε ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανήλιου κοριτσιού που έχει συμπληρώσει τα δέκα έτη και δεν έχει συμπληρώσει τα δεκαπέντε έτη και για ενδοοικογενειακή απειλή.

Συγκεκριμένα στην απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι αθώος, όμως είπε ότι υπήρχε όντως ίχνος του βιολογικού του υλικού στα ρούχα του παιδιού.

Ενώ ισχυρίστηκε ότι με τη σύζυγό του είχαν προστριβές το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο είπε ότι πριν από τρεις μέρες από τη σύλληψή του είχε έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της.

Μάλιστα υποστήριξε ότι γι’ αυτό τον λόγο υπήρχε και ίχνος του βιολογικού του υλικού στα ρούχα του παιδιού, επειδή οι πιτζάμες ανήκαν στη μητέρα του, με την οποία η ανήλικη έχει την ίδια σωματική διάπλαση.

Ο 40χρονος ισχυρίστηκε λοιπόν ότι η σύζυγός του ήθελε να τον εκδικηθεί και ότι πήρε τα παιδιά του και έφυγε στη Θεσσαλονίκη, όμως ο ισχυρισμός του δεν έπεισε. Μετά από την απολογία του εκδόθηκε απόφαση φυλάκισης και οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας.

Επισημαίνεται ότι η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού. Πέραν των ασελγών πράξεων, η 36χρονη είχε αναφέρει ότι ο σύζυγός της είχε απειλήσει την κόρη του να τη σκοτώσει εάν μιλούσε. Ακόμη είχε επισημάνει ότι εκείνος βραδινές ώρες έβλεπε ταινίες με άσεμνο περιεχόμενο, ενώ βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού, όπου πολλές φορές κοιμόντουσαν και τα παιδιά.

Η Εισαγγελία Βόλου συνεχίζει την έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη. Οπως είναι γνωστό έχει διατάξει κατάσχεση των ρούχων και εξέταση DNA και κατάσχεση των DVD. Ακόμη η Εισαγγελία Βόλου αναμένει εξέταση της ανήλικης από παιδοψυχίατρο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου