ΤΟΠΙΚΑ

Θύμα απάτης υπάλληλος υποκαταστήματος εταιρείας στη Νέα Ιωνία

θύμα-απάτης-υπάλληλος-υποκαταστήματ-599482

Θύμα ενός απατεώνα έπεσε υπάλληλος υποκαταστήματος εταιρείας κινητής εταιρίας στη Νέα Ιωνία.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον ένος 43χρονου κάτοικου Αχαϊας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με παρόμοιες υποθέσεις.

Η καταγγελία στην Αστυνομία από τον 60χρονο υπάλληλο της εταιρείας είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο ο οποίος είχε αναφέρει ότι άγνωστο άτομο επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και του ζήτησε να καταθέσει σε ειδικό κωδικό το ποσό των 500 ευρώ.

Ο υπάλληλος πείστηκε και κατέθεσε τα χρήματα καθώς ο δράστης παρουσιάστηκε ως υπάλληλος τεχνικού τμήματος της εταιρείας με δραστηριότητα τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και τη μεταφορά χρημάτων. Για τη μεταφορά των χρημάτων ο απατεώνας είχε προφασιστεί βλάβη στο κατάστημα όπου δήθεν εργαζόταν.

Μετά από μεθοδική έρευνα της Ασφάλειας Βόλου και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αδειοδότησης Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, τελικά έφτασε στα ίχνη του 43χρονου απατεώνα.

Τα χρήματα αποδείχτηκε ότι είχαν μεταφερθεί μέσω διαδικτύου σε κωδικό στοιχηματικού λογαριασμού σε εταιρεία υπηρεσιών στοιχημάτων και παιγνίων με έδρα στη Μάλτα.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου