ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών οργάνωσε ο Χρ. Μπουκώρος στην Αθήνα

μεγάλη-συγκέντρωση-ετεροδημοτών-οργ-599664

Δέκα χρόνια μετά και πάλι οι Μάγνητες της Αττικής σε πολιτική εκδήλωση για τη Μαγνησία

Με εντυπωσιακή συμμετοχή ετεροδημοτών που διαμένουν στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου, τη Δευτέρα το απόγευμα, στην αίθουσα της Αίγλης Ζαππείου. Εκατοντάδες Βολιώτες, από όλα τα σημεία της πρωτεύουσας, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τη Μαγνησία και την Ελλάδα, με τον βουλευτή Μαγνησίας.

Στην ομιλία του ο βουλευτής αναφέρθηκε σε ζητήματα της Μαγνησίας και της πολιτικής επικαιρότητας. Περιγράφοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μαγνησίας και την πλούσια παραγωγική της φυσιογνωμία, σε πλήρη αντίθεση με τα μεγάλα προβλήματα ανεργίας και υπανάπτυξης που αντιμετωπίζει σήμερα, η ομιλία του βουλευτή διακόπηκε πολλές φορές με θερμά χειροκροτήματα.

Ο Χρήστος Μπουκώρος ζήτησε την ενότητα όλων των Βολιωτών που υπηρετούν την πατρίδα από διάφορες θέσεις, με στόχο και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος καταγωγής τους, η Μαγνησία.

Η σημασία της εντυπωσιακής συμμετοχής των ετεροδημοτών στην εκδήλωση καθίσταται ακόμη πιο σημαντική, αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η τελευταία πολιτική εκδήλωση για ετεροδημότες της Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε προ δεκαετίας. «Και πάλι όλοι μαζί για την Ελλάδα και τη Μαγνησία», έκλεισε την ομιλία του ο βουλευτής εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

Στην ομιλία παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καβαδάς, ο ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος, η υποψήφια ευρωβουλευτής Ελένη Παναγιωταρέα, ο Βολιώτης υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, καθώς και ο συντοπίτης μας Γιώργος Ξηραδάκης, ο οποίος μόλις σήμερα ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής. Μήνυμα απέστειλε στην εκδήλωση ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία τους στην εκδήλωση εξέφρασε ο βουλευτής Μαγνησίας προς τους συντοπίτες μας Γιώργο Σούρλα, πρώην υπουργό και αντιπρόεδρο της Βουλής, Νίκο Καλλέ πρώην βουλευτή και Ευστάθιο Καπραβέλο επίτιμο Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους ετεροδημότες.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους προσκεκλημένους τοπικά προϊόντα, όπως αναψυκτικά ΕΨΑ και βολιώτικα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο του Μπάμπη Μπάρδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου