ΤΟΠΙΚΑ

Στην έκθεση κουστουμιών Κινέζικης Οπερας το ΚΔΑΠμεΑ Βόλου

στην-έκθεση-κουστουμιών-κινέζικης-οπ-600056

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών τους δράσεων, οι ωφελούμενοι μαζί με τους εργαζομένους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ επισκέφθηκαν την έκθεση κοστουμιών Κινεζικής Όπερας το πρωί της Δευτέρας στο συγκρότημα Τσαλαπάτα. Στην συνέχεια, απόλαυσαν έναν υπέροχο ανοιξιάτικο περίπατο και αναψυκτικό σε καφετέρια μέσα στον χώρο του παλαιού πλινθοκεραμοποιείου.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Βόλου (ΚΔΑΠμεΑ Βόλου) της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε. και την Ελλάδα στo πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.Τελικός ανάδοχος του έργου είναι η Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Παρέχεται δημιουργική απασχόληση μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης του λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής. Επίσης παρέχονται υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους και το οικογενειακό τους περιβάλλον. Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται γίνονται με την καθοδήγηση και την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου