ΤΟΠΙΚΑ

Φωτογραφικός διαγωνισμός για μαθητές: «Πείτε ΟΧΙ στο Ρατσισμό»

φωτογραφικός-διαγωνισμός-για-μαθητέ-600340

Από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, προκηρύσσει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Πείτε ΟΧΙ στο Ρατσισμό».

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αποτυπωθεί μέσω της τέχνης της φωτογραφίας το μήνυμα κατά της όποιας μορφής ρατσισμού, λέγοντας ένα ηχηρό ΟΧΙ στο ρατσισμό και ΟΧΙ στην υπονόμευση της ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας. Προσκαλούνται όλοι οι μαθητές του Νομού Μαγνησίας και όχι μόνον, να συμμετέχουν και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού στις 21 Μαρτίου. Οι φωτογραφίες τους θα εκτεθούν σε ομαδική έκθεση στο Κτίριο Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Ιωνίας – Βόλου.

Όσοι θα ήθελαν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό καλούνται να υποβάλουν μέχρι 3 φωτογραφίες, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, οι οποίες να απεικονίζουν το προαναφερθέν θέμα. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και ελεύθερη σε όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά φωτογραφικά αρχεία μορφής .jpg με τίτλο του αρχείου να σχηματίζεται από το ονοματεπώνυμό τους και τον τίτλο της φωτογραφίας σε λατινικούς χαρακτήρες.

Οι φωτογραφίες να έχουν μέγεθος τουλάχιστον 2480×3508 pixels σε αρχείο .jpg. Τις φωτογραφίες θα κρίνει τριμελής επιτροπή καθηγητών του σχολείου. Οι τρεις φωτογραφίες που θα λάβουν την υψηλότερη βαθμολογία θα βραβευτούν σε ειδική τελετή τη μέρα των εκδηλώσεων στον ίδιο χώρο.

Συμμετοχή: έως 15 Μαρτίου 2019

Περισσότερες πληροφορίες: 1ο ΕΠΑ.Λ. Ν.Ιωνίας Μαγνησίας, Τηλ. 2421085929, Πλαβός Ελευθέριος, email: peiteoxistoratsismo@gmail.com

Με την ένδειξη ως θέμα: Για το διαγωνισμό φωτογραφίας «Πείτε ΟΧΙ στο Ρατσισμό».
Σε κάθε φωτογραφία να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο του δημιουργού και ο τίτλος της φωτογραφίας και στο μήνυμα που θα σταλεί στο παραπάνω email να αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του σχολείου και τηλέφωνα επικοινωνίας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

– Επί της φωτογραφίας δεν πρέπει να είναι ενσωματωμένο το ονοματεπώνυμο ή το λογότυπο του φωτογράφου.
– Οι φωτογραφίες που αποστέλλονται πρέπει να συνοδεύονται από το «Δελτίο Συμμετοχής» που ακολουθεί την προκήρυξη του διαγωνισμού.
– Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα σχολεία των συμμετεχόντων και θα αποσταλούν στα e-mail των διαγωνιζόμενων.
– Τα δικαιώματα της φωτογραφίας παραμένουν στην ιδιοκτησία του κάθε φωτογράφου-δημιουργού, ο οποίος δηλώνει ότι η φωτογραφία που μας αποστέλλει δεν παραβαίνει κάποιο νόμο και δεν προσβάλει τα δικαιώματα τρίτων.
– Η υποβαλλόμενη φωτογραφία πρέπει να αποτελεί προσωπική και αυθεντική δημιουργία.
– Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχόντων θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
– Ο δημιουργός βεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ν.Ιωνίας Μαγνησίας ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ενδεχόμενες παραβιάσεις όπως ανωτέρω θα ευθύνεται αποκλειστικά ο δημιουργός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου