ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγελία -σοκ στην Εισαγγελία Βόλου για ασέλγεια σε ανήλικη

καταγγελία-σοκ-στην-εισαγγελία-βόλου-600653

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά 40χρονου

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία ερευνά η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου. Ενας 40χρονος αλλοδαπός κάτοικος νησιού των Βορείων Σποράδων φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή Βόλου.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού, που έχει συμπληρώσει τα δέκα έτη και δεν έχει συμπληρώσει τα δεκαπέντε έτη και για ενδοοικογενειακή απειλή.

Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, μίας 36χρονης επίσης αλλοδαπής, στην οποία έλυσε τη σιωπή του και μίλησε το κορίτσι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 40χρονος φέρεται να θώπευσε το κορίτσι πάνω από τα ρούχα του και να άφησε ίχνη από το βιολογικό του υλικό στις πιτζάμες του παιδιού.

Ακόμη ο αλλοδαπός φέρεται να απείλησε τη μικρή ότι θα τη σκοτώσει εάν μιλήσει, ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει και το δεύτερό του παιδί, ένα αγοράκι επίσης ανήλικο.

Ομως οι πράξεις φρίκης δεν σταματούν εδώ. Η μητέρα της οικογένειας κατήγγειλε ακόμη ότι βραδινές ώρες ο σύζυγός της έβλεπε ταινίες με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ βρισκόταν στο σαλόνι, όπου αρκετές φορές κοιμόντουσαν τα παιδιά.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο 40χρονος κρατείται. Χθες στον ανακριτή Βόλου, που είχε παραπεμφθεί, δεν είχε προετοιμαστεί ακόμη για την απολογία του, για την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο Τετάρτη.

Προς στιγμήν φέρεται να μην έδωσε καμία απάντηση για τις πράξεις που του αποδίδονται.

Επισημαίνεται ότι η Εισαγγελία Βόλου έχει υπό πλήρη εξέλιξη την έρευνα της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε την κατάσχεση της πιτζάμας του κοριτσιού προκειμένου να διενεργηθεί εξέταση DNA και να τεκμηριωθούν ή όχι τα καταγγελλόμενα.

Ακόμη μετά από εντολή της Εισαγγελίας Βόλου η Αστυνομία κατάσχεσε και τα dvd που υπήρχαν στο σπίτι.

Στο πλαίσιο της έρευνας η ανήλικη θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθεί η καταγγελία που έκανε η 36χρονη.

Ο 40χρονος δεν έχει απολογηθεί ακόμη, ενώ ο φάκελος της δικογραφίας δεν έχει συμπληρωθεί με τα αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης.

Η Εισαγγελία Βόλου εξετάζει με μεγάλη ευαισθησία, αλλά και προσοχή την καταγγελία, ώστε να απορριφθεί κάθε ενδεχόμενο το ζευγάρι να βρίσκεται στα πρόθυρα κάποιας άλλης αντιδικίας ή να υπάρχει κάποια άλλη ενδοοικογενειακή έριδα. Η έρευνα συνεχίζεται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου