ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» ο κτηνίατρος Διακομής Κοσμίδης

εφυγε-ο-κτηνίατρος-διακομής-κοσμίδ-851206

Ενας από τους γνωστότερους και αξιότερους κτηνιάτρους του Βόλου, ο 55χρονος Διακομής Κοσμίδης, κάτοικος Αγριάς, κατέληξε χθες στις 2.30 μετά τα ξημερώματα από πνευμονική εμβολή η οποία προήλθε από καρδιακό επεισόδιο.
Ο 55χρονος προχθές το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Αγριά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου κατέληξε χθες στις 2.30 π.μ.
Ο Διακομής Κοσμίδης ήταν γνωστός στην κοινωνία του Βόλου, καθώς διατηρούσε κτηνιατρείο στην οδό Αντωνοπούλου 188. Οι συνάδελφοί του τον θεωρούσαν ως έναν από τους καλύτερους επιστήμονες της πόλης, στον τομέα του, ενώ όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν για τα καλύτερα λόγια τόσο για την επιστημονική του επάρκεια, όσο και την συμπεριφορά του.
Γιος του παλιού γνωστού γιατρού Κοσμίδη, ο οποίος είχε βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους στα δύσκολα χρόνια της κατοχής και του εμφυλίου και αδελφός του Γιώργου, Εισαγγελέα και Γιάννη, Ειρηνοδίκη, είχε να επιδείξει την ιδιαίτερη αγάπη του τόσο με τους ανθρώπους που συναναστρέφονταν, όσο και με τα ζώα, που κυριολεκτικά τα λάτρευε.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγριά.
Ο «Τ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Στο Διμήνι
Στο μεταξύ νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στο Διμήνι βρέθηκε από τον αδερφό του προχθές στις 10 το πρωί ένας 42χρονος άεργος. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του, ο οποίος οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου