ΤΟΠΙΚΑ

Συναντήθηκαν οι παλιοί πρόσκοποι της Μαγνησίας

συναντήθηκαν-οι-παλιοί-πρόσκοποι-της-601288

Δεκάδες πρόσκοποι της Μαγνησίας συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ενωση Παλαιών Προσκόπων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας με την συνεργασία του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αγριάς και τον Αρχηγό του Συστήματος Αθανάσιο Κοτσίλιο.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Forum του Park Hotel του Βόλου ήταν αφιερωμένη στην «Ημέρα Σκέψης» Προσκόπων – Οδηγών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βαθμοφόροι, ανιχνευτές, πρόσκοποι των Συστημάτων, 1ου Ν./Π. Αγριάς , 3ου Α./Π. Ν. Ιωνίας , 7ου Ν./Π. , 9ου Δ./Π. , 58ου Ν./Π. όπως επιτροπές κοινωνικής συμπαράστασης και Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων της Περιφέρειας Μαγνησίας , 3ου Α./Π. Ν. Ιωνίας Βόλου , 7ου Ν./Π. , 9ου Δ./Π. , 58ου Ν./Π. , οι Εφοροι της Περιφέρειας Μαγνησίας Κωνσταντίνος Μαγαλιός Περιφερειακός Εφορος Προσκόπων, Γεωργία Καναβού Εφορος Διοίκησης, Ιορδάνης Φλαμουρτζόγλου Εφορος Παλαιών Προσκόπων, Δημήτρης Μαρούσος Εφορος Ανιχνευτών και η ομάδα συνεργασίας με την Μαίρη Καλτσογιάννη και την Κατερίνα Χαριτάκη.

Από την Ενωση Παλαιών Προσκόπων Μαγνησίας παραβρέθηκαν ο επίτιμος Πρόεδρος Τζουβάρας Αντώνης και ο επίτιμος Αρχηγός Οικονομίδης Κώστας. Από την Αθήνα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος Δημήτριος Μαναράκης.

Η εκδήλωση που περιελάμβανε ομιλίες και προσκοπικές αναμνήσεις, συνεχίστηκε με εκφωνητές την Λένα Ανεμούλη, την Υπαρχηγό προγράμματος Λευκοθέα Φωτίου και τον Αρχηγό 1ης Ο.Ν./Π. Αγριάς Γρηγόρη Αττάλα. Σε ρόλο ρεπόρτερ οι Χάρης Σαχίνης, Γιούλα Αθανασιάδου και Μίλτος Παναγιωτόπουλος. Ο παλαιότερος Πρόσκοπος στη Μαγνησία επίτιμος Πρόεδρος Παλαιών Προσκόπων αφού του ζητήθηκε, με μεγαλοπρέπεια έκανε την Ανανέωση της Υπόσχεσης των Προσκόπων. «Θερμές ευχαριστίες στο μέλος μας Νίκο Τσαούτο για την προσφορά των αναψυκτικών ΕΨΑ. Οπως και στον παλαιό μέλος μας Μίλτο Μουστακαλή για την προσφορά της αίθουσας και την συνεχή αρωγή του στις εκδηλώσεις» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου