ΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει ο κύκλος της κρουαζιέρας στον Βόλο

ανοίγει-ο-κύκλος-της-κρουαζιέρας-στον-602702

Στις 24 Απριλίου η άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου της φετινής σεζόν

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» ανοίγει τον κύκλο των αφίξεων της φετινής σεζόν στο λιμάνι του Βόλου, με το πρώτο ταξίδι να είναι προγραμματισμένο στις 24 Απριλίου.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Παρά το γεγονός ότι η φετινή σεζόν παρουσιάζει απόκλιση σε σύγκριση με την περσινή, εντούτοις τα κρουαζιερόπλοια που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Βόλου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου είναι υπερπολυτελή και μεταφέρουν τουρίστες με υψηλό οικονομικό στάτους.

Οι φετινές αφίξεις θα είναι συνολικά 21 έναντι των 27 της περσινής σεζόν, με τους ναυτικούς πράκτορες να διατηρούν επιφυλάξεις για την φετινή, τουλάχιστον, σεζόν, καθώς δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις για το 2020.

Το κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville», που θυμίζει πολυτελή θαλαμηγό, ανήκει στην εταιρεία Companie Du Ponant Cruises, είναι μήκους 131 μέτρων, έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει 184 επιβάτες σε 92 πολυτελείς καμπίνες, οι οποίες μοιράζονται στα έξι καταστρώματα του πλοίου και είναι επανδρωμένο με πλήρωμα 110 άτομα. Θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου προερχόμενο από Πάρο με επόμενη άφιξη το λιμάνι της Μυκόνου μετά τον Βόλο.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο έχει επτά προγραμματισμένες αφίξεις στο λιμάνι του Βόλου, ενώ έξι είναι, αντίστοιχα, οι προγραμματισμένες αφίξεις του επίσης πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Celestyl Crystal» που αναμένεται να μεταφέρει αρκετούς ξένους τουρίστες στον Βόλο και τη Μαγνησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου