ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο αντίο σήμερα στον Βολιώτη ιδιοκτήτη τσιπουράδικου

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στον-βολιώτη-ι-602915

Εχασε χθες τη ζωή του ακαριαία στην άσφαλτο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι από το τσιπουράδικο ιδιοκτησίας του

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες τα ξημερώματα ένας 48χρονος Βολιώτης ιδιοκτήτης τσιπουράδικου στην περιοχή Πανταζόπουλου. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μπόνη κάτοικο εν ζωή Αγίων Αναργύρων. Ο άτυχος άνδρας βρήκε ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από την εργασία του.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Καζανάκι 23. Ο 48χρονος, που οδηγούσε δίκυκλο και προφανώς ήταν κουρασμένος από την εργασία του, άγνωστο για ποιο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, γεγονός που απέβη μοιραίο.

Ολα έγινα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο επαγγελματίας συγκρούστηκε με ένα σταθμευμένο όχημα, εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και εκσφενδονίστηκε από το μηχανάκι του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη σε κολόνα φωτισμού και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Στο σημείο ήχησαν σειρήνες του ΕΚΑΒ και το πλήρωμα μετέφερε τον άτυχο επαγγελματία στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου όμως διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Για το θλιβερό συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και αστυνομικοί έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος και άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα σε μία εβδομάδα. Την περασμένη Πέμπτη τραγικό θάνατο από δυστύχημα βρήκε και ένας 23χρονος Βολιώτης, που εντοπίστηκε νεκρός στην κοίτη του χείμαρρου Ξηριά μετά από ανατροπή του δικύκλου του.

Το χθεσινό ξημέρωμα βρήκε συντετριμμένη την οικογένεια του 48χρονου που τυλίχθηκε σε βαρύ πένθος. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη, στον χαμό του αγαπημένου τους ανθρώπου από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ο Κωνσταντίνος Μπόνης ήλκε την καταγωγή του από τη Ροδιά Τυρνάβου. Στον Βόλο κατοικούσε εδώ και δεκαεννέα περίπου χρόνια. Ηταν παντρεμένος με την Ιωάννα Μονογενή και είχε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 17 και 14 ετών, τα οποία λάτρευε.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στον Βόλο και τη Νέα Ιωνία. Διατηρούσε ουζερί στην Ιωλκού 314 εδώ και δεκαέξι χρόνια και ήταν αυτοδημιούργητος.

Ηταν ένας εξαίρετος επαγγελματίας, ένας έντιμος οικογενειάρχης.

Συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία σήμερα Σάββατο στις 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου του Διαδημοτικού Κοιμητηρίου «Κούκος».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου