Εργα συντήρησης της Ε.Ο Βόλος – Αγχίαλος – Μικροθήβες

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-01, 20:14:01
Εργα συντήρησης της Ε.Ο Βόλος – Αγχίαλος – Μικροθήβες

Σε ένα σημαντικό οδικό έργο προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Μαγνησία. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση της συντήρησης της   Ε.Ο Βόλος – Αγχίαλος – Μικροθήβες συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοετείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι «Ένα έργο χρήσιμο που συμβάλει στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων είναι η συντήρηση του δρόμου Βόλος - Μικροθήβες – Αγχίαλος. Ένα έργο ουσίας στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Το έργο  πέραν της χρησιμότητάς του στηρίζει θέσεις εργασίας και δημιουργεί μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Στοιχεία έργου:

Οι εργασίες που θα υλοποιηθούν αφορούν: την άρση των καταπτώσεων από κατολισθήσεις, την κοπή και απομάκρυνση χόρτων στα ερείσματα της οδού με χρήση αυτοκινούμενου οχήματος-πεζού χειριστή καθώς και με μηχανήματα και εργάτες, την τοποθέτηση  πλέγματος σε κομμάτια βραχώδους πρανούς ορύγματος που παρουσιάζουν καταπτώσεις βράχων, την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας τεχνικών έργων, την επισκευή του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα με εργασίες φρεζαρίσματος και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης με χρήση κοινής ασφάλτου, την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και εργασίες διαγράμμισης.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=