ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Καπούλα: Θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες της «Φλόγας»

ν-καπούλα-θα-σταθούμε-αρωγοί-στις-προσ-603264

Συνάντηση πραγματοποίησαν η εκπρόσωπος στη Μαγνησία Ντ. Τριανταφύλλου και η υποψήφια Δήμαρχος, Ν. Καπούλα

Για το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, συζήτησαν σε συνάντηση που πραγματοποίησαν η εκπρόσωπος της «Φλόγας» Μαγνησίας Ντίνα Τριανταφύλλου και η υποψήφια Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη πόλη», Νάνσυ Καπούλα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του τοπικού τμήματος «Φλόγας», όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, καταγράφηκαν 400 διαγνώσεις σε διάστημα 32 ετών από τη Μαγνησία και περισσότερες από 300 περιπτώσεις είχαν θετική εξέλιξη, καθώς έχουν γίνει πραγματικά άλματα σε επίπεδο πρόγνωσης, θεραπείας και υποδομών.

Από την πλευρά της, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα, δήλωσε ότι η παράταξή της “ως δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της «Φλόγας» Μαγνησίας”, εξαίροντας παράλληλα τις προσπάθειες των διοικητικών συμβουλίων που όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν τόσες πολλές οικογένειες.

Επεσήμανε ότι η συνεχής ανανέωση και συντήρηση του διαγνωστικού και θεραπευτικού ιατρικού εξοπλισμού, η ευελιξία στην κίνηση του φαρμάκου, η επιτάχυνση της διαδικασίας για τα πειραματικά φάρμακα και η δημιουργία δομών για την παρακολούθηση των απώτερων συνεπειών, είναι άμεσες και επείγουσες ανάγκες, που πρέπει να υλοποιηθούν.

Η κ. Ντίνα Τριανταφύλλου, επεσήμανε ότι η Πολιτεία από την πλευρά της, πρέπει να βοηθήσει σε όλους τους παραπάνω τομείς.

Κλείνοντας, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου, αναφέρθηκε στην ανάγκη αναθέρμανσης του κινήματος εθελοντισμού στην πόλη, που λειτούργησε πριν πολλά χρόνια με σημαντικά αποτελέσματα και το οποίο μπορεί να προσφέρει βοήθεια στους φορείς και τους συλλόγους της πόλης, που έχουν ανάγκες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου