ΤΟΠΙΚΑ

Απόκριες στην Κωνσταντινούπολη θα κάνουν Βολιώτες

απόκριες-στην-κωνσταντινούπολη-θα-κά-603717

Περισσότεροι από 400 Βολιώτες έχουν ταξιδέψει από το καλοκαίρι στον συγκεκριμένο προορισμό

Δημοφιλής προορισμός είναι για δεκάδες Βολιώτες η Κωνσταντινούπολη ενόψει της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου. Περισσότεροι από 400 Βολιώτες την έχουν επισκεφτεί ήδη από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, με το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον να εμφανίζει διαρκώς αυξητική τάση.

Πολλοί Βολιώτες θα περάσουν το τριήμερο της Αποκριάς στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το ενδιαφέρον που καταγράφεται στα ταξιδιωτικά γραφεία, μετά από κάμψη αρκετών μηνών, με τη συγκεκριμένη τάση να αυξάνεται, όπως προαναφέρθηκε.

«Η Κωνσταντινούπολη είναι αγαπημένος προορισμός και ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει όλο τον χρόνο» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Ευαγγελία Κορωναίου, υπεύθυνη τοπικού ταξιδιωτικού γραφείου. Βασικός λόγος για τη δυναμική επάνοδο της συγκεκριμένης πόλης μεταξύ των πρώτων προορισμών είναι η πτώση της τιμής της λίρας έναντι του ευρώ, γεγονός που μεταφράζεται σε εξορμήσεις με χαμηλές τιμές σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών.

Παράλληλα η κ. Κορωναίου αναφέρει ότι κάθε εβδομάδα μεταβαίνει πούλμαν στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο δρομολογεί ταξιδιωτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί τους εν δυνάμει επισκέπτες πολλών περιοχών.

Στο μεταξύ, εκδηλώνεται ενδιαφέρον για Βελιγράδι και Αδριανούπολη, καθώς είναι αρκετοί εκείνοι που επιθυμούν να ταξιδέψουν εκτός των τειχών στη διάρκεια του τριημέρου.

Οι ελληνικοί προορισμοί που διοργανώνουν αποκριάτικες εκδηλώσεις παραμένουν επίσης δημοφιλείς, με την Πάτρα, την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη και την Κοζάνη να προσελκύουν σταθερά το ενδιαφέρον εκδρομέων από τον Βόλο και την ευρύτερη Μαγνησία.

Κοινός παρονομαστής σε όλες τις εξορμήσεις που προγραμματίζονται είναι οι χαμηλές τιμές, ενώ όπως σημείωσε η κ. Κορωναίου οι τιμές για τετραήμερη εξόρμηση στην Κωνσταντινούπολη κυμαίνονται μεταξύ 150 και 180 ευρώ.

«Σε γενικές γραμμές», υπογράμμισε, «υπάρχει ενδιαφέρον και οι Βολιώτες κάνουν έγκαιρα κρατήσεις στους προορισμούς της επιλογής τους».

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου