ΤΟΠΙΚΑ

Μπέος σε ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα σας εξαπατά και παραπλανεί με αισχρό τρόπο τον λαό

μπέος-σε-συριζα-το-κόμμα-σας-εξαπατά-κα-604038

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απαντά σε σημερινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με δηλώσεις του ότι ενδέχεται να γίνει εγκατάσταση προσφύγων στο Στρατόπεδο “Γεωργούλα” μετά την απομάκρυνση της 32η Ταξιαρχίας.

Στη δήλωσή του ο κ. Μπέος αναφέρει τα εξής:

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το θράσος των καρτούνς της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν για ψεύδη άλλων, όταν οι ίδιοι και το κόμμα τους επί τόσα χρόνια εξαπατούν και παραπλανούν με τον πιο αισχρό τρόπο τον ελληνικό λαό που τους πίστεψε. Συνεπώς οι διαψεύσεις τους ουδεμία αξία έχουν και αναλόγως αξιολογούνται από τους πολίτες.

Μακάρι να διαψευστώ και να μην επαληθευτούν οι πληροφορίες που θέλουν αντί του περίφημου ισοδύναμου (θα τους έμεινε από την εποχή που έσκιζαν τα μνημόνια) για την Ταξιαρχία που παίρνουν από εδώ, για ρουσφετολογικούς και μόνο λόγους να στήνεται μια καινούρια Μόρια, με τις γνωστές συνέπειες στην κοινωνία και την οικονομία της περιοχής. Τους υπενθυμίζω απλώς ότι με ενέργειες της Δημοτικής μας Αρχής αποτρέψαμε στο παρά πέντε την δημιουργία καταυλισμών στο λιμάνι του Βόλου και τις κατασκηνώσεις της Πορταριάς.

Είναι βέβαιο, λοιπόν, πως δεν είναι αυτοί οι αξιόπιστοι παράγοντας που θα διαβεβαιώσουν για το τι και το πως, όταν ήταν οι ίδιοι που έλεγαν τις ίδιες ανοησίες και συκοφαντίες σε βάρος μου όταν ενημέρωσα για τις δόλιες και κρυφές ενέργειές τους να πάρουν από εδώ την 32η Ταξιαρχία πεζοναυτών. Τώρα ζητούν να τους πιστέψουμε, αλλά είναι πλέον αδύνατον, αφού στη συλλογική συνείδηση έχουν καταγραφεί ως αμετανόητοι και κυνικοί πολιτικοί απατεώνες ολκής.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί τους είναι ότι όντως θα υπάρξει αλλαγή σελίδας. Αλλά αυτή θα είναι στη χώρα, που θα τους βάλει εκεί που τους αξίζει. Στον Βόλο οι πολίτες θα συνεχίσουν με την Δημοτική μας Αρχή στο δρόμο της δημιουργίας και της ανάπτυξης, που θα μας φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μακριά από τον βάλτο της φτώχειας, της ανέχειας και της εξαθλίωσης που μας είχαν βυθίσει τόσα χρόνια”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου