ΤΟΠΙΚΑ

Λιλιπούτειοι κατασκεύασαν μάσκες παράστασης

λιλιπούτειοι-κατασκεύασαν-μάσκες-πα-604922

Συνεργασία 4ου και 17ου Νηπιαγωγείων Βόλου με το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης

Μία εξαιρετική συνεργασία πραγματοποιήθηκε στα 4ο και 17ο Νηπιαγωγεία Βόλου την περασμένη Τρίτη. Οι μαθητές των Νηπιαγωγείων με τις νηπιαγωγούς τους, μαζί με φοιτητές του Παιδαγωγικού Τιμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υπό την καθοδήγηση του προέδρου του Τμήματος καθηγητή Απόστολου Μαγουλιώτη και την υποστήριξη της συντονίστριας Εκπαιδευτικού Εργου Προσχολικής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Τζένης Μωραΐτη κατασκεύασαν σε ομάδες υπέροχες μάσκες λύκων.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στη θεματική προσέγγιση «Πάμε θέατρο» στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα «Οταν ήρθαν… τα ονόματα». Οι κατασκευές των παιδιών θα αποτελέσουν μέρος των κοστουμιών που θα χρειαστούν για την παράσταση που θα ανεβάσουν την ημέρα των εγκαινίων της 5ης έκθεσης δημιουργημάτων των παιδιών των Νηπιαγωγείων του Ν. Μαγνησίας στις 13 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας ως αποκορύφωμα του προγράμματος.

Μικροί και μεγάλοι σε ένα κλίμα αλληλεπίδρασης και προβληματισμού εξέφρασαν ιδέες, δοκίμασαν, συνεργάστηκαν και ένιωσαν υπερήφανοι για το έργο τους.

Το Νηπιαγωγείο ανοιχτό στην κοινωνία φιλοξένησε το Πανεπιστήμιο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου