ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-446086

Τα ‘κοψαν και τ’ άφησαν

Το δέντρο που έγινε γνωστό από τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς που προκάλεσε, το διάσημο πια δέντρο της οδού Δεληγιώργη, κόπηκε. Όχι ολόκληρο, τα κλαδιά του. Βέβαια αφού ο Δήμος μετά από μήνες οχλήσεων των κατοίκων και επισημάνσεων των Μέσων έκανε τη δουλειά του, άφησε και τα κλαδιά στο πεζοδρόμιο. Α, τα μετακίνησαν για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, αλλά μέχρι την απέναντι πλευρά του δρόμου. Αποτέλεσμα; Τώρα δεν μπορεί κανείς να περπατήσει, αλλά ούτε και να παρκάρει.

Α.Φ.

Προσωπική ευθύνη
Ο Σύλλογος «Φίλοι του Δάσους Κουρί» με επιστολή του σε όλα τα σχολεία του Αλμυρού παρακαλεί παιδιά και εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους στο αισθητικό δάσος να σέβονται το χώρο και την αξία του, μαζεύοντας τα σκουπίδια που δημιουργούν. Άλλωστε η προσωπική ευθύνη που φέρουμε όλοι μας για τη διατήρηση της καθαριότητας των δημόσιων χώρων είναι πολύ σημαντική, καθώς προβάλλουν την ίδια την παιδεία που διαθέτει ο καθένας.
Α.Φ.
 
Πηγάδι
Οχι λακκούβα αλλά ολόκληρο πηγάδι είναι το άνοιγμα που υπάρχει στη συμβολή των οδών Σαράτση και Σαράφη. Νομίζω τελικά ότι ο μοναδικός τρόπος για να φιλοτιμηθεί ο Δήμος να ασχοληθεί με τα μαύρα χάλια των δρόμων είναι να μαζευτούν όλοι όσοι έχουν πάθει κάποιο ατύχημα και όχι μόνο να διαμαρτυρηθούν, αλλά να ζητήσουν και τα χρήματα είτε για τα νοσήλιά τους είτε για τα αμάξια που έσπασαν.
Α.Φ.
 
Στο μισό
Μαζί με την κρίση πήραν την κατρακύλα και τα πουρμπουάρ των εργαζομένων σε καταστήματα εστίασης. Στο μισό, μου έλεγε χθες σερβιτόρα σε καφετέρια, έπεσαν. «Τώρα μετράνε όχι και το 50λεπτο αλλά και το 10λεπτο. Το περιμένουν και δεν φεύγουν αν δεν τους το πας».
Α.Φ.
 
Το ψωμί – ψωμάκι
Κόψαμε που κόψαμε το ψωμί στο μισό από ό,τι τρώγαμε, τώρα δεν θα τρώμε καθόλου. Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν αυξήσεις της τάξης των 0.20 λεπτών σε πολλούς φούρνους και ήδη πολλοί το… γύρισαν στη φρυγανιά!
Α.Φ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου