ΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφιος με τον Αχ. Μπέο ο πρ. αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας, Γεώργιος Κουφογεώργος

υποψήφιος-με-τον-αχ-μπέο-ο-πρ-αντιδήμα-607941

Την ένταξή του στην παράταξη “Νέα Εποχή -Νέα Δυναμική”, με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Βόλου, τον Αχιλλέα Μπέο ανακοίνωσε σήμερα με δήλωσή του ο πρώην αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας, Γεώργιος Κουφογεώργος.

Στην δήλωσή του ο κ. Κουφογεώργος αναφέρει:

“Ανέκαθεν στην πολύχρονη ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση θεωρούσα ότι για να μπορεί ένας Δήμος να λειτουργήσει απρόσκοπτα και αποτελεσματικά απαιτείται μια ηγεσία ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και “αχρωμάτιστη”, που θα λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Λειτουργώντας με κριτήριο αυτή την αρχή και με πλήρη συνείδηση της ευθύνης και των επιλογών μου, δηλώνω την ένταξή μου στην αυτοδιοικητική παράταξη (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ- ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ), του σημερινού Δημάρχου ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο για την βούληση του να προχωρήσουμε μαζί, έχοντας κοινούς στόχους και αγωνίες, και δεσμεύομαι ότι θα προσφέρω με όλες τις δυνάμεις μου στην κατεύθυνση της υλοποίησης όλων όσων απαιτούνται, προκειμένου να συνεχίσει η πόλη μας να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών και στις ανάγκες του μέλλοντος. Και θα το πράξω με πλήρη ευσυνειδησία και αφοσίωση, όπως πάντοτε έκανα κατά την διάρκεια της πολυετούς ενασχόλησης μου με τα κοινά μέσα από θέσεις ευθύνης, με συμμετοχή σε όλες τις συλλογικές διαδικασίες”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου