ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο

ομιλία-του-κυριάκου-μητσοτάκη-στον-βό-608139

Θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο στα Μελισσάτικα

Ο Βόλος θα αποτελέσει, την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου, έναν από τους σταθμούς της περιοδείας του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκης ενόψει των εκλογών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει από το βήμα του Συνεδριακού Κέντρου της Μητρόπολης Δημητριάδος στις 6:30 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι μια ανοιχτή ομιλία, με τον πρόεδρο του κόμματος να αναφέρεται στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών (δημοτικών, περιφερειακών και ευρωεκλογών), με ανοιχτό το ενδεχόμενο τον Μάιο να στηθεί και η τέταρτη κρίσιμη κάλπη των εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα, άλλωστε, με δημοσιεύματα, στη «γαλάζια» ηγεσία το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις περιφερειακές εκλογές, με την Πειραιώς να θεωρεί ως εφικτό το σενάριο να κερδίσει η ΝΔ για πρώτη φορά στην ιστορία της μέχρι και 10 ή 11 από τις 13 Περιφέρειες.

Η εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς, καθώς θα επισκεφθεί και θα μιλήσει στον Βόλο, με αφορμή τη συμμετοχή του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο θα ξεκινήσει προς το τέλος της εβδομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου