ΤΟΠΙΚΑ

Βαρύ πένθος για τον αδικοχαμένο 23χρονο Βολιώτη

βαρύ-πένθος-για-τον-αδικοχαμένο-23χρονο-611956

Βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι στην κοίτη του Ξηριά

Σοκαρισμένη είναι η συνοικία της Νεάπολης από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παρακείμενη με τον Ξηριά οδό Λάζου πίσω από τη λαχαναγορά. Σε αυτό το ύψος του χειμάρρου στην κοίτη στην άκρη της μίας του όχθης ένας άνδρας ηλικίας μόλις 23 ετών ο Γαρύφαλλος Αγγελος Βουλκούδης κάτοικος Νέας Ιωνίας βρέθηκε νεκρός.

Το μηχανάκι του αδικοχαμένου παλικαριού, που βρισκόταν δίπλα στο τοιχίο του ποταμού και τα ίχνη από ένα ελαφρύ σύρσιμο στο οδόστρωμα που σημειώθηκε σε άγνωστη χρονική στιγμή από τις 6.30 το πρωί και μετά δεν προμήνυαν τίποτα στους διερχόμενους οδηγούς και τους κατοίκους της περιοχής για το κακό που είχε συμβεί.

Το άψυχο σώμα του άτυχου νέου, που έφυγε τόσο απροσδόκητα από τη ζωή, δεν ήταν ορατό στους διερχόμενους εξαιτίας των τοιχίων του Ξηριά.

Κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό μέχρι και τις 2 το μεσημέρι που στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, αστυνομικοί της Σήμανσης, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Τμήματος Τροχαίας Βόλου. Η Αστυνομία τοποθετώντας κορδέλες δεν επέτρεπε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ένας τσοπάνης που έβοσκε τα ζώα του στον χείμαρρο εντόπισε τον άτυχο νέο στο έδαφος και είδε τη λίμνη αίματος που υπήρχε γύρω από το σώμα του. Ο βοσκός κάλεσε εσπευσμένα σε βοήθεια.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για το τι πραγματικά είχε συμβεί συνεχιζόταν επί ώρες με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, αφού κάποιος φαίνεται να είχε βάλει στην άκρη του δρόμου το μηχανάκι σταθμεύοντάς το κανονικά. Τελικά η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Από τα στοιχεία της προανάκρισης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 23χρονος κινούταν επί της οδού Λάζου με κατεύθυνση προς τη λαχαναγορά όταν άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο.

Το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη αριστερά σε σχέση με την πορεία του και προσέκρουσε στο τοιχίο του ποταμού. Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε και έπεσε στον χείμαρρο από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο πρόσωπο. Το μηχανάκι του ακινητοποιήθηκε στο τοιχίο.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι το μηχανάκι υπήρχε σε εκείνο το σημείο από νωρίς το πρωί, αλλά κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί αφού η ορατότητα στην κοίτη του ποταμού εμποδιζόταν από τα τοιχία.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε νεκρό τον άτυχο νέο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του, που εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου που συνέχιζε την προανάκριση έως αργά το απόγευμα απέδωσε τα αίτια θανάτου του άτυχου νέου σε τροχαίο δυστύχημα και συνεχίζει να ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό σημειώθηκε.

Η οικογένεια του νεαρού συντετριμμένη ενημερώθηκε το μεσημέρι για το τραγικό συμβάν και το απόγευμα επρόκειτο να προχωρήσει στην αναγνώριση.

Η αστυνομική έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα συνεχίζεται. Σήμερα Παρασκευή η σορός του νεαρού θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

O Γαρύφαλλος Αγγελος Βουλκούδης εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες εργασίες. Το τελευταίο διάστημα δούλευε στο τυπογραφείο Γεωργιάδη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου