ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίαση των υποψηφίων με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης

παρουσίαση-των-υποψηφίων-με-τον-συνδυ-612520

Την ερχόμενη Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωση στον Δήμο Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου. Την παρουσίαση θα κάνει ο Αποστόλης Ριζόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Βόλου.

«Θα παρουσιαστεί το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από πρωτοπόρους αγωνιστές που δίνουν τη μάχη μέσα από τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων, τους άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος. Από ανθρώπους του μόχθου, αγωνιστές της ζωής, νέους και νέες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δυναμώσει η φωνή των λαϊκών οικογενειών της πόλης, να δυναμώσουν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες.

Απέναντι στην παρούσα δημοτική αρχή που απέδειξε περίτρανα αυτά τα χρόνια ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις προηγούμενες διοικήσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που προώθησε κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης στο Βόλο, με τον πιο επιθετικό τρόπο ενάντια στα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, για την εξασφάλιση και μέσα από το Δήμο έργων, υποδομών και ρυθμίσεων προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών και με το λογαριασμό να τον πληρώνουν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι και οι νέοι.

Απέναντι στην προσπάθεια να ξαναεγκλωβιστεί ο λαός της περιοχής μας στις χρεοκοπημένες πολιτικές των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεργάζονται μεταξύ τους, να στηρίζουν και να καταμερίζουν στελέχη τους στα ψηφοδέλτια Μπέου, Καπούλα, Αποστολάκη και Παπαδούλη», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της ΛΑΣ.

«Πάρκο κεραιών το κέντρο του Βόλου»

«Να σταματήσει η τοποθέτηση κεραιών κοντά σε σχολεία και σε κατοικημένες περιοχές και να ξηλωθούν εκεί που ήδη λειτουργούν», ζητά με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου με την παράταξη της ΛΑΣ, Αποστόλης Ριζόπουλος.

«Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αξιοποιώντας το ευνοϊκό γι’ αυτές νομικό πλαίσιο έχουν αποθρασυνθεί τοποθετώντας κεραίες κοντά σε χώρους εκπαίδευσης, σε πολυσύχναστους χώρους και σε περιοχές κατοικίας. Ιδιαίτερα το κέντρο του Βόλου έχει μετατραπεί σε «πάρκο» κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν σε απόσταση αναπνοής από σχολεία όπως στη συνοικία Καραγάτς, λίγες δεκάδες μέτρα από τα παράθυρα του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου Βόλου και σε ελάχιστη απόσταση από αρκετές σχολικές μονάδες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου