ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός στην κοίτη του Ξηριά βρέθηκε 23χρονος από τη Ν. Ιωνία [photos]

νεκρός-στην-κοίτη-του-ξηριά-βρέθηκε-23χρ-612703

Νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στην κοίτη του χειμάρρου Ξηριά στον Βόλο, στο ύψος της Λαχαναγοράς στη συνοικία της Νεάπολης, σήμερα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα του άνδρα, 23 ετών, είδε περαστικός και άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής.

Πρόκειται για τον Γαρύφαλλο -Αγγελο Βουλκούδη, κατοίκου εν ζωή Νέας Ιωνίας.

Το άψυχο σώμα του νεαρού βρέθηκε μέσα στον χείμαρρο, στην άκρη της κοίτης μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η περιοχή άμεσα αποκλείστηκε και η Αστυνομία απαγόρευσε την πρόσβαση πεζών και οχημάτων.

Η σορός του νεαρού παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που κατέβηκε στην κοίτη του χειμάρρου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Στο σημείο παρέμειναν αστυνομικοί που ερεύνησαν εξονυχιστικά το χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα του 23χρονου και συνέλεξαν στοιχεία, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στον δρόμο στο ύψος όπου βρέθηκε νεκρός ο νεαρός ήταν σταθμευμένο ένα δίκυκλο με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, είδαν το δίκυκλο να είναι σταθμευμένο στο σημείο από τις 8 το πρωί.

Από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ως πιο πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο του τροχαίου δυστυχήματος και από την Αστυνομία εξετάζονται οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα. Εάν δηλαδή ο ίδιος ο 23χρονος που οδηγούσε το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και το σώμα του εκσφενδονίστηκε στην κοίτη του χειμάρρου με συνέπεια να βρει φρικτό θάνατο ή κάποιο άλλο όχημα τον χτύπησε, ο νεαρός έπεσε στην κοίτη και τον εγκατέλειψε.

Το δυστύχημα εκτιμάται ότι συνέβη μεταξύ 6.30 το πρωί και 1.50 το μεσημέρι, οπότε και εντοπίστηκε από περαστικό η σορός του άτυχου νεαρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου