ΛΑΡΙΣΑ

Εκοψε την πίτα της η 8η ΕΜΑΚ Θεσσαλίας

εκοψε-την-πίτα-της-η-8η-εμακ-θεσσαλίας-612817

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλίας παρουσία του προσωπικού της και πολλών επίσημων καλεσμένων.

Πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενημέρωση – απολογισμός για τον εξοπλισμό της Μονάδας, καθώς και για τη δράση – συμβάντα που κλήθηκε να επέμβει κατά την τελευταία τριετία, ενώ στο τέλος βραβεύτηκαν για τη δωρεά εξοπλισμού στη Μονάδα και την αμέριστη συμπαράστασή τους, η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. ΟΛΥΜΠΟΣ, καθώς και ο Δήμος Τεμπών.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Συνταγματάρχης Πάτερ Αθανάσιος ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη και εξήρε το έργο της Μονάδας.

Την ενημέρωση – απολογισμό έκανε ο Διοικητής της Μονάδας Αντιπύραρχος Λάμπρος Κίτσιος, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία που έχει ο πολύτιμος εξοπλισμός που παρέλαβε η μονάδα από τις χορηγίες φίλων ιδιωτών και φορέων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παπαχαραλάμπους Γρηγόριος, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο κ. Καραμπούζης Χρήστος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Τεμπών ο κ. Ζάρρας Δημήτριος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος κ. Ζαούτσος Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας κ. Καφές Θεόδωρος και ο Διευθυντής κ. Σαβοργιαννάκης Δημήτριος, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας κα. Μαρία Νταλιάνη, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Χρήστος Σπαθούλας, ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας Πύραρχος Ζήσης Μπρούζας, ο Διοικητής της Π.Υ. Ελασσόνας Επιπυραγός Μουλτσιάς Ελευθέριος, ο Διοικητής του 1ου Π.Σ. Λάρισας Επιπυραγός Ιωάννης Λιάπης, ο Διοικητής του 2ου Π.Σ. Λάρισας Επιπυραγός Χρήστος Ζουναλής, ο Αν. Διοικητής του 3ου Π.Σ. Λάρισας Επιπυραγός Αλέξανδρος Βαΐτσης, ως εκπρόσωπος του Α.Τ. Τεμπών ο Αστυνόμος Β΄ κ. Μπαρμπούτης Ιωάννης, η Διευθύντρια της Ellopia Films USA κα. Κρικέλη Αθηνά, εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων Ε.Ο.Σ. Λάρισας, Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων, Αερολέσχη Λάρισας, Ερυθρός Σταυρός, Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Λάρισας, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ν. Λάρισας, Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου