ΤΟΠΙΚΑ

Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων: Προσοχή στην αλλαγή παρόχου ρεύματος

σύνδεσμος-ηλεκτρολόγων-προσοχή-στην-614476

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων & Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας επισημαίνει στους καταναλωτές να προσέχουν σε κάθε επιλογή τους όσον αφορά την αλλαγή παρόχου ρεύματος του σπιτιού ή της επιχείρησής τους.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου: “Προσοχή στα συμβόλαια και στην πάγια χρέωση. Επίσης, οφείλουμε να εξετάζουμε αν υπάρχουν ρήτρες ή πρόσθετες χρεώσεις. Σημαντικό είναι και το κομμάτι των δεσμεύσεων και των εγγυήσεων. Όσον αφορά τη χρέωση οι καταναλωτές πρέπει να ελέγχουν αν είναι κλιμακωτή ή ενιαία. Στην επιλογή νέου παρόχου ρεύματος, συναξιολογούμε τυχόν πρόσθετες παροχές και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθώς η αξιοπιστία ενός παρόχου είναι σημείο αναφοράς.

Σε περίπτωση νέας εγκατάστασης η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη είναι υποχρεωτική. Επίσης, υποχρεωτική είναι η εκπόνηση ηλεκτρολογικού σχεδίου σε περίπτωση που το παλαιότερο είναι ληξιπρόθεσμο. Εφιστούμε την προσοχή στους καταναλωτές να συνεργάζονται μόνο με Αδειούχους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες. Μην ξεχνάτε να ζητάτε την ειδική επαγγελματική άδεια. Δικαίωμα εκπόνησης ηλεκτρολογικών σχεδίων και κάθε ηλεκτρολογικής εργασίας έχουν μόνο οι Αδειούχοι Πιστοποιημένοι Ηλεκτρολόγοι. Φροντίστε για την ασφάλεια σας!

Μπορείτε να βρείτε του Αδειούχους Ηλεκτρολόγους Μέλη του Συνδέσμου μας στον τοπικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας http://sehmagnisias.gr/ .”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου