ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο την ερχόμενη Δευτέρα ο αν. γ.γ. του υπ. Υγείας Στ. Βαρδαρός

στον-βόλο-την-ερχόμενη-δευτέρα-ο-αν-γ-γ-615341

Στον Βόλο θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός για τα εγκαίνια των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) Νέας Αγχιάλου και Ιωλκού.

Οπως ανακοινώθηκε από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, τα εγκαίνια της ΤΟΜΥ Ιωλκού, που βρίσκεται επί της οδού Ιωλκού 408, θα πραγματοποιηθούν στις 17.30 και της ΤΟΜΥ Νέας Αγχιάλου, που λειτουργεί επί της οδού 30η Ιουλίου, θα ακολουθήσουν στις 19:00.

Συνεργασία της Μητρόπολης

Τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκαν χθες, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στελέχη της νέας Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Ιωλκού, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη λειτουργία της Μονάδας και να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας με την τοπική Εκκλησία, για την προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πολίτες.

Τα εγκαίνια της νέας δομής θα τελεστούν από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος την ερχόμενη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 5.30μ.μ.

Την αντιπροσωπία αποτελούσαν οι κ.κ. Ζωή Θέου γενική γιατρός, συντονίστρια της δομής, Μαριαλένα Αθανασάκη κοινωνική λειτουργός και Αναστασία Μιχάλη δ/κή υπάλληλος.

Τα στελέχη της δομής, που βρίσκεται στην οδό Ιωλκού 408, εξήγησαν στον κ. Ιγνάτιο τους σκοπούς λειτουργίας της, που είναι η πρόληψη και η προαγωγή υγείας σε πρωτοβάθμιο επίπεδο και συμφώνησαν σε κοινές δράσεις, μέσω του ιδρύματος Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης, αλλά και των ενοριακών σχολών γονέων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου