ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σύλληψη 35χρονου για τα επεισόδια στο ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό

σύλληψη-35χρονου-για-τα-επεισόδια-στο-ντ-615880

Για παραβίαση του αθλητικού νόμου και διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών

Στη σύλληψη ενός 35χρονου οπαδού της Νίκης Βόλου προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για τα επεισόδια της Κυριακής στη διάρκεια του ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πριν και μετά τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 2-0, νεαροί κουκουλοφόροι συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις. Παράλληλα προκάλεσαν φθορές στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Προχθές η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή πέντε Βολιωτών, ηλικίας 17 ετών, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς σε βάρος του δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο.

Ωστόσο χθες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προχώρησε στη σύλληψη ενός 35χρονου Βολιώτη, που έγινε στο σπίτι του στη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας εναντίον του φιλάθλου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του αθλητικού νόμου και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να αναγνωρίστηκε από φωτογραφίες. Ο συλληφθείς φέρεται να είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να ήταν σκαρφαλωμένος σε σιδερένια περίφραξη.

Με άλλους οπαδούς έκανε επίθεση κατά των αστυνομικών με πέτρες, μάρμαρα και μπουκάλια νερού, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος έχει αναγνωριστεί από αστυνομικούς ότι συμμετείχε στα επεισόδια.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του αθλητικού νόμου και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Μετά τη δίωξη οδηγήθηκε εκ νέου στην Αστυνομία για κράτηση και σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στα Δικαστήρια και να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου