ΤΟΠΙΚΑ

Ληστεία σε φούρνο για 120 ευρώ!

ληστεία-σε-φούρνο-για-120-ευρώ-446809

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η «επιδημία» των ληστειών. Ηλικιωμένη γυναίκα, ιδιοκτήτρια αρτοποιείου στο Αχίλλειο Αλμυρού, έζησε πραγματικό εφιάλτη από δύο κουκουλοφόρους για 120 ευρώ!

Ήταν η είσπραξη από τη δουλειά όλης της ημέρας για την 70χρονη αρτοποιό, η οποία λίγο πριν κλείσει το κατάστημά της, αντίκρισε έντρομη δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να εισβάλουν με άγριες διαθέσεις στο χώρο της.

Οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις της και διαπίστωσαν ότι ήταν μόνη της στο αρτοποιείο, εισέβαλαν στο κατάστημα στις 8:50 το βράδυ της Κυριακής. Εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν περιορισμένη και κανείς δεν αντιλήφθηκε το μαρτύριο που έζησε η ηλικιωμένη.

Ο ένας την απειλούσε με μαχαίρι και ο δεύτερος με πιστόλι και απειλώντας την για τη ζωή της ζήτησαν να τους παραδώσει χρήματα. Σαστισμένη και τρομοκρατημένη η 70χρονη άνοιξε το ταμείο και έδωσε στους κουκουλοφόρους το ποσό των 120 ευρώ, τις ημερήσιες δηλαδή εισπράξεις από τον φούρνο.

Οι δύο ληστές, αφού επέμειναν για παραπάνω χρήματα, εγκατέλειψαν τις προσπάθειες διαπιστώνοντας ότι ήταν τα μοναδικά που είχε η ηλικιωμένη γυναίκα και τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

«Σήκωσαν» 4 τόνους λαμαρίνα!

Τέσσερις τόνους λαμαρίνας «σήκωσαν» από εργοστάσιο λευκοσιδήρου στο Σέσκλο άγνωστοι διαρρήκτες. Ανενόχλητοι έδρασαν οι δράστες στη διάρκεια του σαββατοκύριακου και φόρτωσαν με την άνεσή τους τη μεγάλη ποσότητα λαμαρίνας αξίας 19.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης επιστρέφοντας χθες το πρωί στο εργοστάσιο, στην εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, διαπίστωσε ότι οι «ποντικοί» πέρασαν στο εσωτερικό της μονάδας παραβιάζοντας την περίφραξη. Ανέφερε τη διάρρηξη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που ενεργεί προανάκριση.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου