ΤΟΠΙΚΑ

Κοπή πίτας και αγιασμός του νέου λεωφορείου του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ»

κοπή-πίτας-και-αγιασμός-του-νέου-λεωφο-617065

Με ιδιαίτερη επιτυχία, το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση-κοπή πίτας, τον αγιασμό του λεωφορείου και τίμησε παράλληλα τους δωρητές για την αγορά του, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στο εστιατόριο «Τα Καναράκια».

Σε μια ζεστή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα, για την οποία φρόντισαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη οι άνθρωποι του εστιατορίου “Τα Καναράκια”, τους οποίους και η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα, μέλη και φίλοι του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ Ιγνάτιος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Χαλέβας, ο πρ. θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, το Δήμαρχο Βόλου εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Μουλάς – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κα Βιολέττα Καντόλα, η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βόλου κα Ιωάννα Ζωμένου, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Σταυρίδης, Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής και Δημήτριος Λιβογιάννης, ο Συντονιστής Βιώσιμης Κινητικότητας του Δ. Βόλου – Συγκοινωνιολόγος κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

Την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΜΑμεΑ) Θεσσαλίας, εκπροσώπησε η κα Ουρανία Καρανικόλα Γεν. Γραμματέας Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας & Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ.

Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας “ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ” κ. Ιωάννης Καραγιώργος, η Πρόεδρος και το Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας κες Σοφία Ιωάννου και Αλίκη Κέκκια, εκπρόσωπος του Ιδρύματος “Ασπρες Πεταλούδες, η Πρόεδρος και η Γεν. Γραμματέας του Σωματείου εθελοντών και πράξης “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” κες Σύλβια Αντώναρου και Κατερίνα Πολύζου, η Ιδρύτρια της ΚοινΣΕΠ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ” κα Ευγενία Φραγκούλη.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Μέγας Δωρητής Ροταριανός (προ) Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Τσιμάς, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Βόλου κοι Αντώνιος Ζαχαρακόπουλος και Κωνσταντίνος Στέλιαρος, ο (προ) Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου κ. Νικόλαος Σοφιάδης

και πολλοί Ροταριανοί, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου-ΕΒΟΛ κ. Νικήτα Πρίντζο, εκπροσώπησε ο κ. Νίκος Μπατζιάκας – Γεν. Διευθυντής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας & Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” κ. Κωνσταντίνος Σκριάπας, ο Διευθυντής Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΝ, Πλοίαρχος κ. Αναστάσιος Μιχέλης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Μπάντας του Π.Ν. Πλωτάρχης κ. Γεώργιος Τσιλιμπάρης, ο πρ. Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΒ ΑΕ κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ κ. Νίκο Σαρρή, εκπροσώπησε η κα Ειρήνη Σωτηροπούλου – Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, το Δ.Σ. της ΜΚΕ “Πενθεσίλεια”, ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας κ. Βασίλειος Ηλιόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Απόστολος Παπαδούλης,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου “ΣΥΝΘΕΣΙΣ” κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολος Οντόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, κ. Βασίλης Καραουλάνης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας κα Μαρία Μπρούσγου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Οδοντιάτρων Μαγνησίας κα Τίνα Κλάρα, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου κοι. Μαρσέλ Σολομών και Ααρών Αβδελάς, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου κοι. Νίκος Ευαγγελινός και Επαμεινώνδας Ντούκας, η κα Μαίρη Γαβαλά-Τσακνάκη – Πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου εκπροσώπησε η κα Έφη Διανέλλου-Γεν. Γραμματέας, τον Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής Π.Θ. κ. Χαράλαμπο Καραγιαννίδη εκπροσώπησε ο κ. Βασίλειος Αργυρόπουλος- Αναπληρωτής Καθηγητής, το παρών έδωσε επίσης η κα Μάγδα Νικοαλαραϊζη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια – Επιστημονική Υπεύθυνη της “ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ” του Π.Θ., ο κ. Νίκος Βαραλής Μέλος Δ.Σ. “ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ” και Διευθυντής Ρ/Σ Ι.Μ.Δ. “ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ”, οι κ. Χριστόφορος Κολοβός και η κα Χριστίνα Φορλίδα από το Γυμναστήριο/Κέντρο σωματικής ευεξίας – Στούντιο χορού “Alternative”, o κ. Πέτρος Ζέκας – Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΝΟΔΕ Μαγνησίας, την ΟΝΝΕΔ Βόλου εκπροσώπησε η κα Μαρία Καραγιάννη-μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ, αν. υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων και Ισότητας των Φύλων ΟΝΝΕΔ, η κα Κατερίνα Τσοπουρίδου Γραμματέας Δημ. Συμβουλίου Βόλου, ο κ. Απόστολος Ραυτόπουλος πρ. Αντιδήμαρχος-Μέλος Δ.Σ. ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, ο κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας Γιατρός – Μητρώο Στελεχών Ν.Δ., η κα Έλενα Αντωνοπούλου Πολιτευτής Ν.Δ., η κα Αικατερίνη Πατσογιάννη Πολιτικό Στέλεχος Ν.Δ., η κα Άρτεμις Ζαβαλίγκου – Γεν. Γραμματέας Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Υγεία Δ. Βόλου κα Μαρία Μαυριγοπούλου και Μέλη του Δ.Σ., ο κ. Νικόλαος Χαυτούρας – Νευροχειρουργός, Δημ. Σύμβουλος και Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, η κα Άννα Παυριανίδου Μουσικοπαιδαγωγός/Μαέστρος Χορωδίας/ Μουσικοθεραπεύτρια, ο κ. Τριαντάφυλλος Κιόρογλου και η κα Μαρία Διούδη.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας και τον αγιασμό του λεωφορείου, τιμήθηκαν από το Δ.Σ. του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ ως επίτιμα μέλη του Σωματείου, όλοι όσοι συνέβαλλαν με τις δωρεές τους στην απόκτηση του λεωφορείου

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν :

-ο Μέγας Δωρητής Ροταριανός (προ) Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Τσιμάς

-ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου κ. Αντώνης Ζαχαρακόπουλος

-ο (προ) Πρόεδρος κ. Νικόλαος Σοφιάδης

-ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου-ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος

-ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας & Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” κ. Κωνσταντίνος Σκριάπας

-ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Νικόλαος Τσούνης

-ο Διευθυντής Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΝ, Πλοίαρχος κ. Αναστάσιος Μιχέλης

-ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Μπάντας Πλωτάρχης κ. Γεώργιος Τσιλιμπάρης

-ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος

-ο πρ. Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΒ ΑΕ κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος

-ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ κ. Νίκος Σαρρής

-η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη

Το Δ.Σ. του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την κα Δώρα Μιχαήλ – Δημοσιογράφο, η οποία παρουσίασε και συντόνισε αφιλοκερδώς την εκδήλωση, τον κ Χαράλαμπο Τσιμά για τη δωρεά των 1.000 ευρώ την ημέρα της εκδήλωσης.

Επίσης, τον κ. Παύλο Πάνου για την προσφορά του για 1 χρόνο στα καύσιμα και service του λεωφορείου. Επιπλέον, τον καρδιολόγο κ. Δημήτριο Κωστάκη για την προσφορά δωρεάν καρδιολογικού ελέγχου στα μέλη του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ. Και τέλος, το ζαχαροπλαστείο ΜΕΛΙΝΙ για τη δωρεάν προσφορά της βασιλόπιτας του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ. Θερμές ευχαριστίες στην κα Δέσποινα Τσαφετοπούλου και Ντίνο Μπουρλή, οι οποίοι ανέλαβαν την φωτογραφική κάλυψη αφιλοκερδώς, την τηλεόραση του ASTRA, TRT, την κα Ελένη Χάνου από την εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, καθώς επίσης και όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα για την προώθηση της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) για τη διάθεση του λεωφορείου, με το οποίο μετακινήθηκαν τα μέλη του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ”.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει ο Σύλλογος σε όλα τα μέλη, αλλά και τους φίλους του Σωματείου που έδωσαν το παρόν. Επιπλέον ευχαριστούν όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας με τη βοήθεια των οποίων πραγματοποιήθηκε η σχετική λαχειοφόρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου