ΤΟΠΙΚΑ

Εμπορική παράδοση 76 ετών στον Βόλο

εμπορική-παράδοση-76-ετών-στον-βόλο-618855

Το κατάστημα και η λέσχη «Σοφιάδης» έκοψαν προχθές την πίτα στο «Παρκ»

Συνολικά 76 χρόνια συμπληρώνει στην τοπική αγορά το κατάστημα «Σοφιάδης», που έκοψε προχθές την πίτα μαζί με τη λέσχη «Σοφιάδης» στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Παρκ».

Αξιος συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης ο Νίκος Σοφιάδης, εκπροσωπεί τη δεύτερη γενιά της εμπορικής επιχείρησης της οικογένειας, διευρύνοντας το πεδίο επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό και μέσω του διαδικτύου.

Το κατάστημα, που δημιουργήθηκε από τον πατέρα του Γιώργο Σοφιάδη και τον αδελφό του Γιάννη, θείο του Νίκου Σοφιάδη, συνεχίζει την εμπορική του πορεία στον χρόνο, που εναρμονίζεται με τα κελεύσματα των καιρών.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Βολιώτης έμπορος υπογράμμισε ότι «τιμούμε τους πελάτες μας που μας τιμούν επί πολλά χρόνια και με την εκδήλωση που διοργανώνουμε θέλουμε να τους πούμε ευχαριστώ για τη μακρόχρονη στήριξή τους».

Με αφορμή την προχθεσινή εκδήλωση ο κ. Σοφιάδης παρουσίασε την εκπτωτική κάρτα του καταστήματός του, που δίνει στους πελάτες του τη δυνατότητα έκπτωσης 5% στις αγορές τους. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί και πάλι η πάνινη τσάντα που θέσπισε πριν από χρόνια, ενώ σημείωσε ότι μέρος των εσόδων από την αγορά της οικολογικής τσάντας θα διατίθεται για την ενίσχυση της κουζίνας αλληλεγγύης.

Στη διάρκεια της προχθεσινής εκδήλωσης τίμησε την Αγγελική Ιωαννίτη, «ψυχή» της κουζίνας αλληλεγγύης, ενώ σημείωσε ότι «το μυστικό για να μακροημερεύσει μια επιχείρηση στη σημερινή εποχή είναι η διαρκής προσπάθεια και η επικοινωνία με τον πελάτη. Να κοιτάζεις στα μάτια τον πελάτη και να του λες ευχαριστώ και συγγνώμη», είπε.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου