ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα με θέμα «Όλες οι απαντήσεις για το Digital Marketing και το E-commerce»

ημερίδα-με-θέμα-όλες-οι-απαντήσεις-γι-620407

Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00-20:00, με θέμα: «Όλες οι απαντήσεις για το Digital Marketing και το E-commerce», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου στη Λάρισα.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται να επιλύσουν βασικές απορίες σχετικά με το Digital Marketing και το E-commerce αλλά και να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους ωφελήσουν για την καλύτερη αξιοποίηση των εργαλείων αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΣΘΕΒ εδώ: http://sthev.gr/index.php?id=2160

Εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο κος Αρσένης Πασχόπουλος, όπου είναι από τους πρώτους marketers του διαδικτύου στην Ελλάδα με δράση η οποία ξεκινάει από το 1996. Είναι Managing Partner στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Just On Line καθώς και συγγραφέας βιβλίων.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ, στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο 2410555507, αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου