ΤΟΠΙΚΑ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Πάνου Καμμένου στον Βόλο

αιφνιδιαστική-επίσκεψη-πάνου-καμμέν-621943

Ιδιωτική επίσκεψη, όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, κάνει σήμερα στον Βόλο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος με φιλική του παρέα βρίσκεται αυτήν την ώρα σε γνωστό τσιπουράδικο στο κέντρο του Βόλου.

Στην παρέα του κ. Καμμένου, μεταξύ άλλων, είναι ο χημικός Αλέξανδρος Γούναρης, ο πρόεδρος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και ο κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για τα τελευταία γεγονότα που οδήγησαν στην διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, ούτε για τη στάση της υφυπουργού εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη. Αρκέστηκε να πει ότι σε προσεχή του επίσκεψη στην περιοχή θα τοποθετηθεί για όλα.

Ο Πάνος Καμμένος σήμερα το μεσημέρι στο γνωστό τσιπουράδικο

Νωρίτερα, ο πρώην Υπουργός Αμυνας, παρέστη στην Λειτουργία στον Ναό της Θεοτόκου (Παλαιοημερολογιτών) στον Βόλο, μαζί με την Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα τη μόνη επιζήσασα από το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο UH-1H Huey της Αεροπορίας Στρατού στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Η Βασιλική Πλεξίδα δώρισε στον Ναό αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Ακρωτηριανής Σερίφου και σήμερα ανήμερα της γιορτής τελέστηκε Θεία Λειτουργία παρουσία τόσο της ίδιας της Αρχιλοχία και μελών της οικογένειάς της, όσο και του Πάνου Καμμένου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου