ΤΟΠΙΚΑ

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Βόλου για μεταφορά υπέρβαρης

κινητοποίηση-της-πυροσβεστικής-βόλο-622316

Συναγερμός χθες σε ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για τη μεταφορά υπέρβαρης Βολιώτισσας ηλικίας περίπου 70 ετών, που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στις 8.30 το βράδυ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στον τόπο, σε μία μονοκατοικία στον Βόλο, καλούσε σε βοήθεια την Αστυνομία.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και το πλήρωμα δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι, ενώ η ασθενής ήταν μόνη και έχρηζε άμεσης βοήθειας.

Με τη βοήθεια της Αστυνομίας το πλήρωμα άνοιξε την πόρτα, όμως αντικρίζοντας την ασθενή βρέθηκε στη θέση να χρειάζεται και πάλι συνδρομή αυτή τη φορά για τη μεταφορά της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασθενής ήταν υπέρβαρη. Λόγω ακριβώς του επεισοδίου που είχε με την υγεία της έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο πάτωμα. Ομως, κατά την πτώση σφήνωσε ανάμεσα σε έπιπλα.

Αμεσα στον τόπο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες. Με τη βοήθεια των πυροσβεστών το ΕΚΑΒ κατάφερε να σηκώσει τη γυναίκα από το πάτωμα, να την τοποθετήσει σε φορείο και να τη βάλει στο ασθενοφόρο.

Στις 9 το βράδυ το ΕΚΑΒ διακόμιζε την ηλικιωμένη γυναίκα στο Αχιλλοπούλειο για την εισαγωγή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου