ΤΟΠΙΚΑ

Κατηγορείται και για ασέλγεια 16χρονου!

κατηγορείται-και-για-ασέλγεια-16χρονου-447282

Την αναπαράσταση του εγκλήματος, σύμφωνα με τις ομολογίες των δύο Βουλγάρων, με θύμα τον Ιταλό Antonio Frallota, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν πριν από πέντε μήνες στον Πτελεό, διέταξαν Ανακριτής και η Εισαγγελέας υπηρεσίας Βόλου.

Στο μεταξύ συμπληρωματική δικογραφία σχηματίστηκε χθες, καθώς προέκυψε ότι ένας εκ των δύο δραστών, 42 ετών, ασελγούσε επί μήνες και υπό λεκτικές απειλές σε βάρος ενός 16χρονου μαθητή!

Πρωταγωνιστής σε μία ακόμη υπόθεση φρίκης φέρεται ένας από τους δύο υπηκόους Βουλγαρίας, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ενώ ένας ακόμη ομοεθνής τους αναζητείται για τη ληστεία και ανθρωποκτονία σε βάρος του 67 Ιταλού πλασιέ γεωργικών εργαλείων.

Τον 42χρονο Βούλγαρο, ο οποίος διαμένει στη Σούρπη, βαρύνουν κατηγορίες για την ασέλγεια μαθητή. Η συμπληρωματική δικογραφία σχηματίστηκε μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, την οποία συνεχίζει το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Από την εξέταση εμπλεκομένων προσώπων, τα οποία προέκυψαν μετά από τις άρσεις απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, προέκυψε ότι ο 42χρονος από το Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2010 επανειλημμένες φορές και με τη χρήση λεκτικών απειλών κατά της σωματικής του ακεραιότητας εξανάγκασε ανήλικο μαθητή, ηλικίας 16 ετών, να υποστεί θωπείες και άλλες ασελγείς πράξεις (αυνανισμό ενώπιόν του), προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπειά του στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα.

Ο 42χρονος και ο 37χρονος ομοεθνής του, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τα εντάλματα σύλληψης για τη ληστεία και ανθρωποκτονία από κοινού, που εκδόθηκαν σε βάρος τους την περασμένη Δευτέρα, απολογήθηκαν χθες στον Ανακριτή Βόλου.

Μετά την πολύωρη απολογία τους Ανακριτής και Εισαγγελέας υπηρεσίας έκριναν τους δύο δράστες προφυλακιστέους, ενώ παρήγγειλαν την αναπαράσταση του εγκλήματος.

Οι Βούλγαροι θα οδηγηθούν συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στον τόπο του εγκλήματος, στην περιοχή «Σταυρός» του Πτελεού και η αναπαράσταση θα γίνει παρουσία του Ανακριτή και της Εισαγγελέως.

Οι δύο υπέδειξαν στο πλαίσιο της προανάκρισης το ίδιο σημείο, μια χαράδρα στο τέλος χωματόδρομου, στο οποίο έριξαν το πτώμα του Ιταλού, στις 19 Οκτωβρίου 2010, όταν τον παγίδεψαν, τον οδήγησαν σε απομακρυσμένη περιοχή και για να τον ληστέψουν κατάφεραν στο θύμα τους θανατηφόρα τραύματα, χτυπώντας τον με τα χέρια και με πέτρες. Το πτώμα του Ιταλού παρά τις εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Ο Ιταλός έμπορος γεωργικών εργαλείων, ο οποίος ταξίδεψε από τη Νάπολι μέσω Αγκόνας μαζί με τρεις συναδέλφους του για δειγματισμό του εμπορεύματος στη Μαγνησία, ήταν αγνοούμενος τους τελευταίους πέντε μήνες. Μόνο το ΙΧ αυτοκίνητό του εντοπίστηκε εννέα μέρες μετά την εξαφάνισή του κατακρημνισμένο σε χαράδρα στον Πτελεό.

Οι υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια επιβεβαιώθηκαν μέσα από στοιχεία της αστυνομικής έρευνας και οι δύο δράστες συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή, μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Α.Τ. Αλμυρού σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Στο σπίτι του 42χρονου Βούλγαρου, στη Σούρπη, όπου επέστρεψε πρόσφατα ο 37χρονος συνεργός του, εντοπίστηκαν τα γεωργικά εργαλεία που άρπαξαν από το αυτοκίνητο του Ιταλού, καθώς και προσωπικά αντικείμενα του θύματός τους.

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου