ΤΟΠΙΚΑ

Νάνσυ Καπούλα: «Οι Βολιώτες έδωσαν το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη»

νάνσυ-καπούλα-οι-βολιώτες-έδωσαν-το-σ-622927

«Η χθεσινή εκδήλωση του συνδυασμού μας «Βόλος Έξυπνη Πόλη», με την ταυτόχρονη ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού μας, είναι ένα ηχηρό μήνυμα, ψήφος εμπιστοσύνης, για την νέα πορεία που ξεκινά για την πόλη του Βόλου.

Μία πορεία που βάζει στο επίκεντρο την πόλη και τους κατοίκους της, που έχει ως στόχο να επαναφέρει την αισιοδοξία και να δημιουργήσει τον Βόλο που όλοι μας ονειρευόμαστε, μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα, μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Σύμφωνα με την ίδια, «η αθρόα προσέλευση των συνδημοτών μας, μας γεμίζει με ευθύνη, αλλά και αισιοδοξία για την μεγάλη αλλαγή που έρχεται.

Προπάντων, όμως, μας γεμίζει με κουράγιο, καθώς είμαστε βέβαιοι, με τον πλέον ηχηρό τρόπο, ότι στην προσπάθεια αυτή έχουμε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του συνόλου των συνυποψηφίων μου, τον Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο, την πρ. Υφυπουργό Ζέττα Μακρή, τον πολιτευτή και περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Καλτσογιάννη, τους πολιτευτές Αθανάσιο Κοκκίνη, Κατερίνα Πατσογιάννη, Έλενα Αντωνοπούλου, Χρήστο Χρόνη, Σταύρο Νάκο, τα μέλη του μητρώου στελεχών της ΝΔ Χρήστο Τριαντόπουλο και Κώστα Μαραβέγια, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Χαλέβα, τους περιφερειακούς συμβούλους Γρηγόρη Ιγγλέση, Γιώργο Κίτσιο, Θανάση Λιούπη, και Βασίλη Χατζόπουλο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δήμο Νταόπουλο, τον Γραμματέα της ΝΟΔΕ Χρήστο Καραβασίλη, τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΟΔΕ Πέτρο Μπατζιάκα, καθώς και τα μέλη των Δ.Ε. της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ΔΗΜΤΟ Βόλου και ΟΝΝΕΔ ΔΗΜΤΟ Βόλου που παραβρέθηκαν, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλη Μπασδάνη, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστο Στρατηγόπουλο, τον Πρόεδρο του Γεωπονικού Συλλόγου Κώστα Λάμπρο, τους πρώην Δημάρχους Βόλου Κυριάκο Μήτρου και Αγριάς Θωμά Παπαευθυμίου, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτη Σαβελίδη, τους πρώην Δημοτικούς Συμβούλους Βόλου Σταύρο Μητσικώστα, Βαγγέλη Γούσιο και Δημήτρη Δερβένη.

Επίσης, ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου τη δύναμη τον πρ. Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και πρ. Υπουργό Γιώργο Σούρλα, ο οποίος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να βρεθεί μαζί μας, καθώς και όλους όσους δεν κατάφεραν, να παρευρεθούν στην εκδήλωση, αλλά επικοινωνώντας μαζί μας με κάθε τρόπο μας μετέφεραν τις ένθερμες ευχές και την έμπρακτη στήριξή τους.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες και όλες τις συμπολίτισσες που με την παρουσία τους και την αγάπη τους, έδωσαν το σύνθημα για την μεγάλη νίκη.

Όλοι μαζί από σήμερα ξεκινάμε έναν αγώνα για να δημιουργήσουμε τον Βόλο που ονειρευόμαστε, τον Βόλο που αξίζει σε μας και, κυρίως, στο αύριο αυτής της πόλης, τα παιδιά μας!», καταλήγει στη δήλωσή της, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου