ΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφιος με τον Αχιλλέα Μπέο ο Κώστας Νάκος

υποψήφιος-με-τον-αχιλλέα-μπέο-ο-κώστας-623562

Την ένταξή του στην παράταξη του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ανακοίνωσε σήμερα ο Κώστας Νάκος, πολιτικός μηχανικός, αδελφός του αείμνηστου Υπουργού και Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Θανάση Νάκου.

Στην δήλωσή του ο κ. Νάκος αναφέρει τα εξής:

Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαϊου και παρατηρώντας με προσοχή τα όσα δημιουργικά και με θετική προοπτική, επιτελούνται την τελευταία τετραετία στην πόλη μου, τον Βόλο, επιθυμώ να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου στην αναγεννητική και αναπτυξιακή προσπάθεια που εξελίσσεται.

Αν και προέρχομαι από μια οικογένεια, που έχει αφήσει ανεξίτηλο το θετικό της αποτύπωμα, τόσο στην πόλη, όσο και γενικότερα στην αυτοδιοίκηση, είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με τα κοινά και το κάνω με πλήρη συνείδηση των ευθυνών που αναλαμβάνω, δεσμευόμενος να προσφέρω στον κοινό αγώνα για τη δημιουργία του Βόλου που ονειρευόμαστε, για τον Βόλο που αγαπάμε, μακριά από οξύτητες, πολιτικές ή κομματικές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες.

Για τους λόγους αυτούς ανακοινώνω σήμερα την ένταξη και τη συστράτευσή μου με τη γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, αξιολογώντας όχι μόνο την απόλυτα θετική του διαδρομή μέχρι σήμερα, αλλά κυρίως τις ελπίδες και την προοπτική που διαγράφονται για τη συνέχιση του παραγωγικού, ουσιαστικού και αποτελεσματικού έργου.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να κάνουμε τον Βόλο μας μια σύγχρονη, λειτουργική, ευρωπαϊκή πόλη, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τις προοπτικές του μέλλοντος”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου