ΤΟΠΙΚΑ

Εντός του επόμενου μήνα ο κλωβός σφυροβολίας στο Πανθεσσαλικό

εντός-του-επόμενου-μήνα-ο-κλωβός-σφυρο-624511

Πλήρως εξοπλισμένο για να μπορέσει να φιλοξενήσει πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου, καθίσταται σε ένα με ενάμιση μήνα το Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο. Από τον περασμένο Νοέμβριο, βρίσκεται στην αποθήκη του Σταδίου όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός και όπως δήλωσε χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, στο περιθώριο της κοπής πίτας της Νίκης Βόλου, εντός του επόμενου ενός- ενάμιση μήνα πρόκειται να παραληφθεί ο κλωβός σφυροβολίας.

Τη δέσμευση είχε αναλάβει ο κ. Αγοραστός στο πλαίσιο της βράβευσής του για την προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον κλασικό αθλητισμό από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κ. Παναγόπουλο. «Εχουμε ήδη κάνει δημοπρασία και περιμένουμε τον κλωβό ο οποίος θα ολοκληρώσει τον εξοπλισμό που απαιτείται για να μπορούν να φιλοξενηθούν στο στάδιο- κόσμημα για την Κεντρική Ελλάδα πανελλήνιοι και πανευρωπαϊκού αγώνες στίβου», δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

Υπενθυμίζεται ότι ο εξοπλισμός του Πανθεσσαλικού Σταδίου έγινε με προσφορά της Εθνικής Πανγαία και με την συμπλήρωσή του ο Βόλος μπαίνει δυναμικά στην αγωνιστική δραστηριότητα, αφού πλέον στην πόλη θα μπορούν να διεξαχθούν σπουδαίες διοργανώσεις και να φιλοξενηθούν καμπ αθλητών, απ’ όλο τον κόσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου