ΤΟΠΙΚΑ

Η ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων στον Βόλο

η-ημέρα-υιοθεσίας-αδέσποτων-στον-βόλο-625745

Δράση της Φιλοζωϊκής ομάδας Βόλου αφιερωμένη στα αδέσποτα

Μέρα αφιερωμένη στα αδέσποτα η αυριανή, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, με την Φιλοζωική Ομάδα Βόλου να διοργανώνει στο ARTE LIBRE GALLERIA,(πολυχώρος Τσαλαπάτα) στον Βόλο, εκδήλωση υιοθεσίας αδέσποτων καιBazaar με χειροποίητες κατασκευές, από τις 11.00π.μ έως τις 17.00.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου υπογραμμίζεται ότι «η ημέρα υιοθεσίας, είναι η τέλεια ευκαιρία, για να γνωρίσετε από κοντά «τα αδεσποτούλια μας», καθώς και την ομάδα που τα φροντίζει. Μαζί μας θα είναι και αδέσποτα από το Δημοτικό κυνοκομείο Βόλου. Είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε τον «δικό σας τετράποδο φίλο» μιας και θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε από τον χώρο της εκδήλωσης το σκυλάκι που θα «κλέψει την καρδιά σας» -με συμβόλαιο υιοθεσίας και δώρο σκυλολιχουδιές από την PEDIGREE».

Τα ζωάκια που θα υιοθετηθούν είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα, αποπαρασιτωμένα και φέρουν ηλεκτρονική σήμανση.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προμήθειες, όπως ξηρή τροφή(κροκέτες), ή κονσέρβες για σκύλους, αμπούλες και κολάρα εξωτερικής αποπαρασίτωσης, χάπια αποπαρασίτωσης, περιλαίμια, οδηγούς, μπολάκια φαγητού, παιχνίδια για ζώα και κουβέρτες, για χρήση στα αδέσποτα από τους εθελοντές της ΦΙ.Ο.Β

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου