ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση Μανώλη Χριστουδουλάκη κατά πάντων από τον Βόλο

επίθεση-μανώλη-χριστουδουλάκη-κατά-π-625882

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε πυρά κατά κυβέρνησης, ΝΔ, αλλά και όσων αποχώρησαν από το Κίνημα

«Το Κίνημα Αλλαγής θα προχωρήσει προς τις εκλογές συντεταγμένα με αυτόνομη γραμμή, ενιαία φωνή και πολιτική ενότητα» τόνισε χθες από τον Βόλο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Μανώλης Χριστοδουλάκης σε δηλώσεις του στη συνεστίαση της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ. Εν αναμονή της άφιξης της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά (αναμενόταν από την Αθήνα όπου ήταν σε εξέλιξη στη Βουλή η ψηφοφορία για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ) απευθυνόμενος στα ΜΜΕ έθεσε το δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας πως «αν κάποιοι σήμερα πιστεύουν ότι ψηφίζοντας ΝΔ γλιτώνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γελασμένοι. Ψηφίζοντας ΝΔ απλώς βγάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ για ένα διάστημα από την εξουσία και ταυτόχρονα κινδυνεύουν να βάλουν τη χώρα σε νέες περιπέτειες. Οσοι λοιπόν συνειδητοποιούν τι πραγματικά είναι ο Τσίπρας και η παρέα του και θέλουν να τελειώσουν μαζί τους έχουν μόνο έναν δρόμο. Να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής», όπως είπε.

«Μέσα σ΄ αυτό το κλίμα πόλωσης και διχασμού που επιχειρούν να στήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμείς απαντάμε με τη δική μας πολιτική πρόταση, να μιλήσουμε με πολιτικά επιχειρήματα ώστε η χώρα να βγει οριστικά από την κρίση», πρόσθεσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Χριστοδουλάκης δήλωσε αισιόδοξος ότι οι επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις που θα δώσει το Κίνημα Αλλαγής θα είναι νικηφόρες, καθώς όπως παρατήρησε καταγράφεται καθημερινά αναστροφή του κλίματος υπέρ του ΚΙΝΑΛ. Αφησε εξάλλου αιχμές εναντίον εκείνων που αποχώρησαν από το ΚΙΝΑΛ, υπογραμμίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής προχωρά ενωμένο και πιο δυνατό, διότι έχει τη στήριξη των πολιτών, όπως ανέφερε.

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε επίσης και όσα διαδραματίζονται στη Βουλή, κάνοντας λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις που δεν τιμούν το πολιτικό σύστημα.

Η συνεστίαση ξεκίνησε με χαιρετισμό της γραμματέα της ΝΕ Μαγνησίας ΚΙΝΑΛ Φούλης Τσιώμου, που μεταξύ άλλων επισήμανε ότι το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη που εκφράζει τον προοδευτισμό, έκανε αναφορά στο ΠΑΣΟΚ και στην πλούσια παρακαταθήκη, που, όπως είπε, έχει αφήσει στη χώρα τα χρόνια της διακυβέρνησής του.

Η κ. Τσιώμου επίσης κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ να στηρίξουν με θέρμη τις υποψηφιότητες του Νίκου Τσιλιμίγκα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και του Απόστολου Παπαδούλη στον Δήμο Βόλου.

Μαζική η εκδήλωση

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χθεσινή συνεστίαση ήταν ιδιαίτερα μαζική, καθώς πλήθος κόσμου κατέκλυσε το «Σουίπας Παλλάς». Το «παρών» έδωσαν και οι έξι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές Κώστας Πώποτας, Τρύφωνας Πλαστάρας, Νίκος Χαυτούρας, Γιάννης Σακκόπουλος, Γιάννης Αναστασίου και Φώτης Χατζηδημητρίου. Επίσης παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, καθώς και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου