ΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφιοι με την Νάνσυ Καπούλα οι Χρ. Ιγγλέσης και Θ. Τακμάκης

υποψήφιοι-με-την-νάνσυ-καπούλα-οι-χρ-ιγ-626172

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου με τον συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Νάνσυς Καπούλα θα είναι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βόλου, Χριστόφορος Ιγγλέσης και Θανάσης Τακμάκης αντίστοιχα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΟΝΝΕΔ Βόλου.

Στην ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Βόλου αναφέρονται τα εξής:

“Καθημερινά σε όλες τις άκρες της χώρας γίνονται μία -μια γνωστές οι νέες “γαλάζιες” υποψηφιότητες δίνοντας το πολυαναμενόμενο και επιτακτικής ανάγκης στίγμα ανανέωσης στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ευτυχώς, για το μέλλον της χώρας μας ολοένα και περισσότεροι νέοι λένε όχι στην “αδράνεια” και στην αποστασιοποίηση και αφήνουν πίσω τους την διαβρωμένη από την αναξιοπιστία, το ψέμα, την υποκρισία και την αναξιοκρατία εποχή και αποφασίζουν να ασχοληθούν με την πολιτική από διάφορα μετερίζια είτε βουλευτικά είτε αυτοδιοικητικά.

Είναι νέοι άνθρωποι γεμάτη όρεξη για προσφορά και συμμετοχή που δεν επαιτούν για ευκαιριακές λύσεις, αλλά κάνουν σταθερά βήματα στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο και στην ανοικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας σε ισχυρά, δημοκρατικά και “καθαρά” θεμέλια.

Άνθρωποι που ξυπνούν νωρίς, εργάζονται πολύ και είναι έτοιμοι να παλέψουν για το μέλλον αυτού του τόπου.

Μια ζωντανή απόδειξη της πανελλαδικής ανανέωσης στο πολιτικό σκηνικό είναι και δύο υποψηφιότητες για τις οποίες είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς προέρχονται και από την δική μας “οικογένεια”, την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Βόλου.

Πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος μας Ιγγλέσης Χριστόφορος και ο Αντιπρόεδρος μας Τακμάκης Θανάσης “κλείδωσαν” την υποψηφιότητα τους ως Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την υποψήφια για το Δήμο Βόλου, Νάνσυ Καπούλα.

Χριστόφορε και Θανάση καλή επιτυχία”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου