ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε στην Αμερική ομογενής, με καταγωγή από τους Αφέτες

απεβίωσε-στην-αμερική-ομογενής-με-κατ-627264

Η Βούλα Μαυροπούλου από τους Αφέτες είχε αναπτύξει κοινωνική δράση

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ομογενούς Βούλας Μαυροπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιανουαρίου στο Καρμέλ της Αμερικής, όπου κατοικούσε με την οικογένειά της.

Η εκλιπούσα, κόρη του Απόστολου και της Αικατερίνης Τσαμπά, είχε γεννηθεί στους Αφέτες το 1938 και όσοι τη γνώριζαν ανέφεραν ότι ξεχώριζε για την ομορφιά, την καλοσύνη, την ευγένεια και το πλατύ, ζεστό της χαμόγελο.

Η κοσμοπολίτισσα Βούλα Μαυροπούλου ήταν η χαρά της ζωής και σκόρπιζε αισιοδοξία και θετική ενέργεια στους γύρω της.

Υπήρξε πολύ κοινωνική και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους, ήταν αφοσιωμένη στην οικογένειά της, έζησε 37 ευτυχισμένα χρόνια με τον σύζυγό της Χρηστάκη Μαυρόπουλο και καμάρωνε για τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Είχε αναπτύξει μεγάλη κοινωνική δράση, προσέφερε εθελοντικά έργο στην Εκκλησία και βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη, ενώ ήταν πολύ αγαπητή σε όλους και κέρδιζε τη συμπάθεια όσων τη γνώριζαν, με τον χαρακτήρα και την καλοσύνη της.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ελληνικό ορθόδοξο ναό της Αγίας Τριάδος, παρουσία πολλών ομογενών, ενώ πλήθος μηνυμάτων απέστειλαν φίλοι και συγγενείς, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της εκλιπούσας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου