ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα η Φώφη Γεννηματά

στον-βόλο-σήμερα-η-φώφη-γεννηματά-627774

Θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη για τον «τρίτο πόλο» στην ομιλία της στο «Σουίπας Παλλάς»

Ο Βόλος θα είναι σήμερα ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στη Θεσσαλία. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα παραστεί και θα μιλήσει στις 20.30 στη συνεστίαση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.) Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής στο Κέντρο «Σουίπας Παλλάς» στις Αλυκές. Αύριο Σάββατο θα επισκεφτεί την Καρδίτσα όπου στις 11.30 θα έχει συνάντηση με στελέχη του νομού σε καφέ της πλατείας Δικαστηρίων, ενώ στις 12.00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΕ Καρδίτσας στο Παυσίλυπο.

Υπό το πρίσμα των εξελίξεων των τελευταίων εβδομάδων και τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς, η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στον Βόλο αποκτά μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στην ομιλία της αναμένεται να παρουσιάσει τον «οδικό χάρτη» του Κινήματος Αλλαγής και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα προκειμένου το ΚΙΝΑΛ να διευρύνει την εκλογική του απήχηση και να καταστεί τρίτος πόλος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στην προεκλογική κούρσα που ήδη ξεκίνησε.

Στο πλαίσιο αυτό η κ. Γεννηματά θα αναφερθεί στο πολιτικό διακύβευμα των επόμενων εθνικών εκλογών και θα περιγράψει το πολιτικό πλαίσιο αρχών και θέσεων του Κινήματος Αλλαγής, που θα αποτελέσουν και το «οπλοστάσιο» της προεκλογικής αναμέτρησης, όποτε και αν στηθούν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να χρησιμοποιήσει επιθετική ρητορική τόσο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας σαφές ότι ο «προοδευτικός πόλος» είναι το ΚΙΝΑΛ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο αναμένεται να ασκήσει δριμεία κριτική αφού στόχος της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής είναι στις επικείμενες εθνικής εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ να «ηττηθεί στρατηγικά».

Η κ. Γεννηματά επίσης θα παρουσιάσει μια αναλυτική δέσμη προτάσεων, το λεγόμενο «σχέδιο Ελλάδα», ενώ ακόμη θα κάνει ειδική μνεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Τέλος, αναμένεται να αναφερθεί και στο έκτατο συνέδριο του κόμματος που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί τέλος Μαρτίου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου