Απ. Παπαδούλης: Δέχομαι απροκάλυπτα υπονόμευση

Τελευταία ενημέρωση: 2019-02-07, 23:02:29
Απ. Παπαδούλης: Δέχομαι απροκάλυπτα υπονόμευση

Δριμεία επίθεση με τα πυρά να στρέφονται κυρίως εναντίον της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσσας Οικονόμου και του πρώην δημάρχου Πάνου Σκοτινιώτη, εξαπολύει ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, καταγγέλλοντας υπονόμευση της υποψηφιότητάς του στον Δήμο Βόλου.

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση η οποία τιτλοφορείται «Μία επιβεβλημένη απάντηση», ο Απόστολος Παπαδούλης επισημαίνει πως βρίσκεται σε εξέλιξη ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του και διαμηνύει  πως ο Βόλος δεν έχει ανάγκη από «ιδιοκτήτες». Η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Βόλου που υποστηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ, έρχεται ως απάντηση στην ανακοίνωση της «Επιλογής Ευθύνης» που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν μία εβδομάδα και στην οποία υποδεικνύονταν στα μέλη της παράταξης ψήφος κατά συνείδηση στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση του ο Απόστολος Παπαδούλης επισημαίνει τα εξής:

Θεωρώ αυτονόητη και εν τέλει αναμενόμενη την ενορχηστρωμένη επιθετική στάση ορισμένων λίγων στελεχών της «Επιλογής Ευθύνης» στην δική μου υποψηφιότητα, η οποία εκδηλώνεται εδώ και καιρό, με διάφορες προφάσεις. 

Αυτονόητη, γιατί από την αρχή υπήρξα σαφής ότι φιλοδοξία μου δεν είναι να αποκαταστήσω την υστεροφημία κανενός από εκείνους που δημιούργησαν, δυστυχώς, τις συνθήκες για να οδηγηθεί η πόλη στη σημερινή κατάσταση. Ήταν τόσο χαμηλά τοποθετημένος ο «πολιτικός και δημιουργικός πήχης» του Δήμου Βόλου, που το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά μόνο το σημερινό.

Ακούω και διαβάζω πολλά και διάφορα σε βάρος μου, είτε ευθύβολα είτε συγκεκαλυμμένα. Για άστοχες διαδικασίες, για λανθασμένους χειρισμούς, για εξωσυμβατικές ενέργειες. Τα παραμύθια κάπως έτσι στήνονται. Πες, πες, πες, όλο και κάτι θα μείνει. Όμως, και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι τίποτε απ΄ όσα προσπαθούν να μου αποδώσουν δεν ισχύει. Αντίθετα, όλοι θυμούμαστε στην πόλη, ότι αρκετοί, που επικαλούνται αυτές τις διαδικασίες έχτισαν πολιτικές καριέρες κάνοντας βόλτα από κομματικό σε κομματικό μαγαζί, αρκεί να εξυπηρετούνταν προσωπικές σκοπιμότητες.

Αναμενόμενη, γιατί όταν μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα, όπως η δική μου,έρχεται να αμφισβητήσει «ιδιοκτήτες» (ελέω τίνος;) και επίδοξους «χειριστές φιγούρων του θεάτρου σκιών», τότε η επόμενη αντίδραση είναι η απροκάλυπτη ή η «πολιτισμένη» υπονόμευση. Τους κατανοώ απόλυτα, γιατί το σενάριο ήταν διαφορετικά στημένο εδώ και δύο χρόνια και είναι, πλέον, γνωστό στην πόλη. Απλώς, τους χάλασα την σούπα. 

Επειδή πάντοτε πίστευα και πιστεύω ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς …συμπολίτες, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Ο Βόλος αρκετά έμπλεξε με ντόπιους και εισαγόμενους «ιδιοκτήτες». Καιρός να τελειώνει με όλους τους. Δεν χρειάζεται ιδιοκτήτες. Χρειάζεται ικανούς. Από την  πρώτη στιγμή μίλησα για νέα κανονικότητα. Αυτό σημαίνει, για όσους δεν το κατάλαβαν, ότι η πόλη αφήνει πίσω το παρελθόν της μετριότητας, της άγνοιας και της ανικανότητας και πάει προς τα μπρος, στο νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης, που έχει ανάγκη ο τόπος και η χώρα, και όχι κάποιες  παρέες.Υπογράμμισα, επίσης, ότι η σημερινή κατάσταση του Δήμου Βόλου δεν είναι η καλύτερη ώστε να γίνει σκαλοπάτι σε πολιτικές καριέρες, σε βάρος της πόλης.

Ο Βόλος έχει ανάγκη από ανθρώπους που ξέρουν να διοικούν, που γνωρίζουν να δημιουργούν που είναι ικανοί να εμπνέουν και να χτίζουν το όραμα της πόλης και όχι από κάποιους που, στην λαίλαπα, επιλέγουν ψήφο κατά συνείδηση,

Θέλω να επισημάνω, τέλος, ότι το Κίνημα Αλλαγής είχε το πολιτικό θάρρος να στηρίξει την δική μου ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητα και μέχρι σήμερα η σχέση αυτή έχει προστατευτεί, εκατέρωθεν, ως προς τα συμφωνηθέντα. Πιστεύω ότι η σχέση αυτή θα συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι τέλους, χωρίς να επηρεάζεται από κακόβουλες παρεμβάσεις.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=