ΤΟΠΙΚΑ

Οποτε παίζει ο Ολυμπιακός Βόλου, 18χρονος θα παραμένει στο Τμήμα

οποτε-παίζει-ο-ολυμπιακός-βόλου-18χρονο-629331

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε δύο Βολιώτες

Αυστηρές ποινές επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δύο Βολιώτες που είχαν προκαλέσει επεισόδια τον Απρίλιο του 2014 κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου.

Το Δικαστήριο καταδίκασε έναν 30χρονο Βολιώτη σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών και χρηματική ποινή 150 ευρώ, ενώ επέβαλε στον συγκατηγορούμενό του, έναν 18χρονο Βολιώτη, να δίνει το «παρών» στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα δύο ώρες πριν από κάθε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου και να παραμένει σε χώρο της Αστυνομίας επί έξι ώρες.

Οι καταδικασθέντες κατηγορούνταν ότι τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα είχαν μπει στο ταρτάν πηδώντας τα κάγκελα με άλλους δέκα οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί προσωρινά.

Ο συνήγορος του 18χρονου επισήμανε στο Δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο επειδή υπήρχε αναστάτωση και ήθελε να συγκρατήσει τους άλλους οπαδούς να μην κάνουν επεισόδια. Ακόμη είπε ότι ο νεαρός δεν φορούσε κουκούλα, ενώ υποστήριξε ότι η επιβληθείσα ποινή είναι βαριά, καθώς ο 18χρονος ο οποίος εργάζεται ως ντελιβεράς και έχει μεγάλο φόρτο θα αναγκαστεί να έχει πρόβλημα από τη δουλειά του και θα απολυθεί.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 30χρονου παραδέχτηκε ότι ο κατηγορούμενος μπήκε στο γήπεδο, αλλά είπε ότι το έκανε αυτό από αγανάκτηση και επειδή παρασύρθηκε από άλλους και γι’ αυτό ζήτησε «συγγνώμη».

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου